Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hit Vánoc. Na trh jsou uvedeny dvě knihy nadějné spisovatelky Zuzany Svěží

PR článek

Po symbolickém křtu jsou nyní uvedeny na trh dvě knihy Zuzany Svěží s názvem Na hraně koule a Nultý rozměr života. Žánrově je kniha řazena mezi sociálně psychologické drama. Ačkoliv se na první pohled může jevit jako beletrie pro náctileté, je skvělou inspirací pro dospělé, ba motivem k zamyšlení či k odpočinku pro seniory. Zdá se to neuvěřitelné?

Autorka popisuje lehce, s humorem a nadsázkou příběh inspirovaný životem. Ve své tvorbě poukazuje na zažité vzorce společnosti, jak autority nepříznivě ovlivňují níže postavené jedince. V hořce humorném dramatu se střídají bouřlivé emoce a klidná, zprvu zdánlivě nezapadající druhá linie příběhu.

Více než spokojené ohlasy čtenářů na tvorbu Zuzany Svěží naleznete na www.databazeknih.cz a www.cbdb.cz, kde obě hodnocení přesáhla 95 %.

Křest proběhl v olomoucké kavárně V Lese. Netradiční pokřtění knihy čtyřmi živly uvedlo oba tituly na trh právě v tomto týdnu.

„Spisovatelkou jsem chtěla být odmalička, takže je to takový můj splněný sen. Vidím v tom i veliký přesah. Když každý člověk najde tu správnou inspiraci, může začít u sebe. Svým postojem pak pozitivně ovlivní všechny kolem sebe i ty, kteří teprve přijdou,“ říká maminka tří dětí Zuzana Svěží. „Takže spokojené dítě znamená spokojenou rodinu, spokojenou společnost, a tím vzniká lepší svět,“ dodává.

Na dotaz, kdy vlastně píše, když je maminkou na plný úvazek, odpovídá se smíchem: „Hlavně v noci.“ (narážka na podobně hořce komediální český film S Tebou mě baví svět, pozn. autorky) Tvoří v tuto dobu právě proto, aby neukrajovala ze společného času sobě a své rodině. Kromě tří dětí sdílí domácnost také s manželem a třemi psy. Společně se věnují sportu, mineralogii, hudbě a jinému umění. „Nejvíc u nás letí lego,“ usmívá se při odpovědi, čemu se jako rodina věnují nejčastěji.

Knihu Na hraně koule vydala vlastním nákladem za pomoci předprodeje mezi přáteli. Díky stoupajícímu zájmu čtenářů vydala druhou knihu Nultý rozměr života s pomocí širokého publika na www.Hithit.cz.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky knihy, Zuzana Svěží, spisovatelka, Na hraně koule, Nultý rozměr života

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hit Vánoc. Na trh jsou uvedeny dvě knihy nadějné spisovatelky Zuzany Svěží  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.