Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt – rychle a přímo pod stromeček

PR článek

Vánoce mají být svátkem klidu a pohody. To se ovšem mnohdy neslučuje s přeplněnými obchodními domy a adventním nákupním šílenstvím. Už loni drtivá většina Čechů plánovala objednat nějaký z vánočních dárků online. Letos se jejich počet možná ještě zvýší, když zjistí, že to jde udělat rychle, jednoduše a přes leta ověřený Wolt. Tenhle oblíbený finský start-up totiž po Olomouci rozváží i z maloobchodů.

Wolt zkrátka už dávno nenabízí jen rozvoz jídla z restaurací. V jeho rozvážkovém portfoliu najdete také řadu obchodů s kosmetikou, květinami a výběrovými pochutinami – prostě ideálními dárky. To vše během několika desítek minut od objednání až před dveře, případně přímo pod stromeček. Kurýři totiž rozváží i o Štědrém dni, a to do jedné hodiny odpoledne.

Vše na vánoční tabuli

Wolt vás zachrání, ať už objednáváte dárky na poslední chvíli nebo je jen chcete mít doma co nejdřív a už se starat jen o cukroví a pohádky. Díky postupnému rozšiřování sortimentu vám navíc rychlá dovážka z Woltu může na poslední chvíli zachránit i sváteční menu. Když totiž zapomenete koupit třeba mléko do vánočky, víno na přípitek nebo uzeniny na obloženou mísu, jistě oceníte nabídku PONT Olomouc a průměrné doručení objednávek do 25 minut. Z prodejny Eastfish pak narychlo pořídíte i čerstvé ryby, které k Vánocům už neodmyslitelně patří.

Sekce „obchody” na stránkách Woltu pak nabízí mnoho dalších vánočních příležitostí. Společnost přitom podporuje převážně lokální dodavatele a české prodejce. Důkazem je třeba regionální Matějovo pekařství s tradicí od roku 1953, ze kterého lze kromě klasického pečiva objednat také čerstvé vánočky nebo cukroví podle receptur našich babiček. Ježíšek tak může nadělovat rychle, sladce a navíc co nejudržitelněji.

Dárky pro krásu i pro zdraví

Hned několik vánočních příležitostí pak najdete v sekci s drogerií a kosmetikou. Na Woltu totiž můžete jednoduše pořídit dárky z oblíbených obchodů jako Havlíkova přírodní apotéka s BIO kosmetikou a dlouholetou tradicí. V její vánoční záložce totiž najdete pečlivě sestavené balíčky různého druhu – třeba ve speciálním zimním vydání s anti-age efektem, pro každodenní péči, pro mladé slečny i jejich babičky. To vše můžete mít doma v dárkovém balení už do 30 minut.

Tím ale kosmetika na Woltu nekončí. Kvalitní a ověřenou kosmetiku za příznivé ceny můžete z Woltu objednat i od značky Ziaja. Ta na Vánoce doporučuje například své hydratační sérum s ananasovým extraktem a aktivním kofeinem pro povzbuzení pokožky. Velmi oblíbená je ale i edice Kozí mléko, ze které svým blízkým můžete udělat komplexní dárkové balíčky s krémy, peelingy, maskami, mýdly, šampony i odličovači.

Na vánoční balíčky ale myslí i olomoucká pobočka Lékárny AVE. Z té lze objednat vánoční kazety plné kosmetických výrobků, vitamínů na podporu imunity, přípravků na klouby nebo výborných čajů od Sonnetoru.

Pro útulný domov

Pokud si i tak nevíte rady, vsaďte na osvědčené dárkové klasiky – květiny a vše kolem nich. Můžete tak objednat třeba vázy z českého sklářství či pokojovky v květináči z Holandských květin nebo květinové boxy ze Salonu květin.

Vše pro gurmány

V neposlední řadě na Woltu najdete i kvalitní potraviny, které na Vánoce nikoho neurazí. Mezi pár takových příkladů patří třeba produkty z italského i českého venkova z Bliss Tasty Stuff nebo víno z Naší vinotéky.

A co dál?

Velmi praktickou vánoční příležitostí je také koupě dárkového poukazu na Wolt. Darujete tak vše v jednom – snídani do postele, oběd bez starostí i romantickou večeři v pohodlí domova. Wolt kredity pod stromečkem prostě potěší každého. A obdarovaní si navíc mohou sami vybrat, jak nabitou kartu využijí.

Možností je tedy opravdu víc než dost. Ať už vyberete jakoukoliv, užijte si adventní čas v klidu a pohodě, bez zbytečného nákupního stresu!

Ohodnoť článek

Štítky Wolt, Vánoce, dárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt – rychle a přímo pod stromeček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.