Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáte útěk od reality? Vyhrajte lístky a užijte si filmovou Dámskou jízdu v CINEMAX

PR článek

Znáte to, práce máte až nad hlavu, nevíte, kam dřív skočit a kamarádka vám klade na srdce, ať už konečně vypnete. Hledáte příjemné rozptýlení, únik od denního shonu? Právě čtete článek, který vám tento problém pomůže vyřešit. A hlavně, tento speciální dámský večer přináší i trochu dramatu, ale hodně humoru a romantiky. Kromě filmového zážitku si domů odnesete i něco navíc, v podobě dárků či výhry v tombole.

Užijte si charismatického Jiřího Langmajera, který ztroskotá se svou manželkou na opuštěném tropickém ostrově. Sice jsou oba zoufalí a před rozchodem, právě tato životní zkušenost jim ukáže, na čem jim v životě záleží a co jim jejich vztah přináší. Hořká filmová novinka, OSTROV, kterou si můžete v CINEMAX užít ve filmové premiéře již 24. ledna vás rozptýlí a zcela jistě zapomenete na své pracovní úkoly či jiné povinnosti.

Proč jet na dámskou jízdu?

Náš oblíbený koncept Dámské jízdy si navíc užijete i mimo sál. Milá obsluha vám nabídne welcome drink a vy už se těšíte, až zasednete do sedadel a konečně vypnete. Každá účastnice dámské jízdy před vstupem do kinosálu obdrží lístek do tomboly. Dárky a skvělé ceny, které můžete vyhrát, jsou na jakékoli dámské jízdě a potěší vás. Čím více dámských jízd se účastníte, tím větší je šance, že si dopřejete manikúru, víno či kávičku během volného dne jen pro vás.

Udělejte si s kamarádkami dámské/holčičí odpoledne. CINEMAX naleznete v obchodním centru Olympia, kde je množstvím módních butiků. Obohatíte tak svůj šatník, uděláte si radost a večer zakončíte při svůdném filmovém zážitku, o kterém budete mluvit v práci i druhý den.

Vyhrajte lístky do kina

Tým Cinemax Olympia Olomouc se na vás těší v úterý 24. ledna v 18:00 v kině CINEMAX Olympia Olomouc! Těm z vás, kt eré mají rády šťastný konec nejen ve filmu, nabízí Hanácká Drbna možnost zkusit štěstí pošimrat i v závěru tohoto článku.

Dejte like na facebookové stránce CINEMAX Olympia Olomouc a můžete vyhrát 2x2 lístky do kina. Losování výherců proběhne přímo v komentářích na FB profilu pomocí náhodného generátoru. Přejeme hodně štěstí nejen ve hře!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Cinemax, kino, Jiří Langmajer, Olomouc, realita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáte útěk od reality? Vyhrajte lístky a užijte si filmovou Dámskou jízdu v CINEMAX  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.