Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poslední únorový víkend v Bistru Helen bude patřit Green Leaves

PR článek

Poslední únorový víkend bude patřit olomoucké Bistro Helen milovníkům vegetariánské a veganské kuchyně. Z Brna k nám dorazí populární koncept Green Leaves, který se specializuje právě na tento typ gastronomie. V sobotu 25. února připraví šéfkuchař projektu Honza Rovenský tříchodové veganské celodenní menu - pečený lilek se salátem tabouleh, tahini omáčkou a hummusem, mrkvovo-jáhlové karbanátky s brambory grenaille a bylinkovou sojanézou a květák v tempuře s miso omáčkou, jarní cibulkou, koriandrem, praženým sezamem a jasmínovou rýží.

V neděli 26. února se náš pravidelný brunch ponese ve vegetariánském duchu. K oblíbeným vejcím benedikt od našeho šéfkuchaře Toma Juříka přibude z brněnské produkce hummus z červené čočky s výpečky z hlívy a cibulovým chutney, vege paštika s brusinkami, máslem a rozmarýnem a krupičná kaše infúzovaná se skořicí, kardamomem a vanilkou s čokoládou, višněmi a karamelovými kešu ořechy.

„Můj cíl je vařit dobré jídlo, ze kterého mají lidé radost,“ říká Honza Rovenský, který začal s vařením už v dětství s babičkou. Se svou ženou Erikou, která má pro gastronomii stejnou vášeň jako on, již několik let provozují úspěšnou cateringovou společnost. Pořádají kurzy, vaří ve firmách i na svatbách a dokazují, že veganská kuchyně je zajímavá, chutná a inspirativní pro řadu lidí.

Bistro Helen - Pečený lilek se salátem tabouleh, květák v tempuře s miso omáčkou nebo krupičná kaše s višněmi, čokoládou a ořechy. Tato a další jídla můžete ochutnat v Helen na akci Víkend s Green Leaves. Populární brněnský veganský koncept s šéfkuchařem Honzou Rovenským se představí v našem bistru poslední únorový víkend. Tak přijďte ochutnat. Info najdete na helen.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Bistro Helen, Olomouc, Green Leaves, omáčka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední únorový víkend v Bistru Helen bude patřit Green Leaves  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.