Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Veganská kosmetika? Dopřejte si líčení bez výčitek

PR článek

Věděli jste, že veganská kosmetika není tak nedostupná, jak se může na první dojem zdát? Pořídit ji můžete i v dm drogerii. Ať už se pro veganství rozhodnete z etických, morálních nebo zdravotních důvodů, neznamená to, že se musíte běžného líčení vzdát. Jak veganskou kosmetiku poznáme? A jaké jsou její přínosy?

Veganství má mnoho lidí spojené s každodenním stravováním. Není to ale jen o jídle, mnoho živočišných produktů se používá i na výrobu kosmetiky. A pokud jste se rozhodli, že chcete ze svého života živočišné výrobky a složky vynechat, neznamená to, že musíte složitě pátrat po veganských kosmetických přípravcích. V dm drogerii totiž najdete širokou nabídku těchto produktů, které můžete snadno objednat i online.

Jak veganskou kosmetiku poznáme?

Zaručeným způsobem, jak poznat, jestli je vámi vybraný produkt veganský, je přečíst si jeho složení na zadní straně. Ne každý chce ale luštit text uprostřed obchodu nebo na internetu. Ulehčit to mohou znaky, které na některých produktech najdete.

Ať už jde o nápis vegan, nebo například symbol květiny na obalu, můžete si být jistí, že takto označený výrobek neobsahuje žádnou živočišnou složku.

Pokud budete kosmetiku objednávat přes internet, pomůže vám jednoduché vyhledávání na dm e-shopu. Když k hledanému produktu připíšete slovo „vegan“, vyskočí vám celá nabídka produktů, kterými drogerie disponuje.

Zdraví prospěšná kosmetika

Veganská kosmetika obsahuje velmi málo alergenů, je výživná a hlavně kvalitní. Proto může být vaší pleti prospěšnější než klasické produkty obsahující včelí vosk, mléčné bílkoviny nebo med. Ve veganské kosmetice se používá místo živočišných tuků například kokosový nebo olivový olej.

A nemusíte se bát, že nenajdete vše, co v kosmetické taštičce k líčení potřebujete. Make-up, pudr, řasenka, rtěnka, ale i oční stíny nebo tužka na oči. To všechno najdete v dm drogerii ve veganské verzi.

Nezapomeňte si pořídit také veganskou houbičku nebo štětec na nanášení líčidel. Vsaďte na veganskou kosmetiku i vy a dopřejte to nejlepší nejen sobě, ale také naší planetě.

Ohodnoť článek

Štítky dm, dm drogerie, veganství, kosmetika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veganská kosmetika? Dopřejte si líčení bez výčitek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.