Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Termální bazény, lyže a sleva dvacet procent. Vyrazte v březnu do Velkých Karlovic

PR článek

Ještě nemáte plán na jarní prázdniny nebo kratší dovolenou? Pak vás jistě bude zajímat speciální nabídka Resortu Valachy v beskydských Velkých Karlovicích. Od března tu nabízejí slevu 20 procent na ubytování, navíc na sjezdovkách je stále dost sněhu na lyžování a díky volnému vstupu do Wellness Horal s termálními bazény a saunovými rituály v ceně ubytování máte o zábavu postaráno i večer nebo za horšího počasí.

Tak neváhejte, podívejte se na nabídku a vyberte si svůj termín a hotel:

  • Ve Spa hotelu Lanterna**** platí 20% sleva od 3. do 19. března
  • Ve Wellness hotelu Horal*** můžete 20% slevu využít 6. – 10. a 13. – 16. března

Zatímco Wellness hotel Horal je oblíbený zejména u rodin s dětmi díky termálním bazénům a poloze hned u sjezdovky Horal s lyžařskou školou, nedalekému Spa hotelu Lanterna dávají přednost rodiče s většími dětmi, páry a hosté vyhledávají klidnější a komornější atmosféru.

Pobyty v obou hotelech zahrnují pestrou snídani, večeři a volný vstup do Wellness Horal s termálními bazény, fitness centrem a saunovým světem s nabídkou exotických masáží a saunových rituálů, z nichž ten první každý den je věnován speciálně dětem.

Hosté v Lanterně mají navíc v ceně i odpolední snack Aperitivo moment a volný vstup do hotelového L-Spa. K tomu dostanete také Beskydy Valašsko Card se slevou 20% slevu na skipasy zdejšího Skiregionu Valašsko.

Náš tip
Spa hotel Lanterna loni prošel rekonstrukcí. Díky tomu si můžete pochutnat v nové restauraci rozšířené o lounge bar a velkou vinotéku, vyzkoušet výjimečný komfort vybraných pokojů, které získaly zimní zahradu s vanou, a v neposlední řadě si užít relaxaci v rozšířené sauně, kde se nově konají i saunové rituály – od března denně!

V obou hotelech se navíc skvěle vaří. Určitě ochutnejte zdejší krajové speciality v moderním pojetí nebo legendární valašské frgály, které si v Resortu Valachy pečou denně čerstvé.

A to není vše, co vás čeká. Chystají se také zajímavé akce, které vám zpestří pobyt:

  • 4. 3. – Hudební večer s kytaristou Bolkem Vjaclovským
  • 5. 3. – Maškarní lyžovačka na sjezdovce Horal
  • 11. 3. Pralinková manufaktura
  • 12. 3. Kurz pečení pizzy (nejen) pro děti
  • 17. 3. Hudební večer s harfenistkou Lucií Fajkusovou

Ale když budete chtít, klidně také můžete při pobytu „nic nedělat“. Jen tak lenošit, popíjet čaj na relaxačním lehátku ve wellness, užívat si klid a kochat se výhledem na zasněženou přírodu. Je to jen na vás.

Ohodnoť článek

Štítky bazén, Velké Karlovice, hotel, wellness, jarní prázdniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Termální bazény, lyže a sleva dvacet procent. Vyrazte v březnu do Velkých Karlovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.