Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Specialista na podlahy a stěhování. Olomoucký Tým Servis je na trhu již deset let

PR článek

Již deset let je na trhu olomoucká společnost Tým Servis, která po celém regionu montuje podlahy, dveře a schodiště na klíč, zajišťuje stěhování bytů nebo firem a nabízí také zapůjčení osobních a dodávkových automobilů. Mezi její prestižní zakázky patří například speciální podlahy ve vojenské nemocnici v Klášterním Hradisku v Olomouci.

Tým Servis Olomouc
podlahy, dveře, schody, stěhování, přeprava, půjčování aut
Jan Mazáč
TymServis.cz
pujcovnavozuolomouc.cz
+420 777 047 882
info@tymservis.cz
Hodolanská 32, Olomouc

"Začínali jsme asi před deseti lety jako stěhovací firma, postupně jsme začali zjišťovat, že bychom rádi dělali také práci, která by za námi byla vidět a zůstala. Jsem vyučený truhlář a několik let jsem pracoval u zkušeného podlaháře, kde jsem se naučil řemeslo a nakonec jsme si mohl otevřít vlastní živnost. Postupně tento druh činnosti převážil," vysvětluje majitel firmy Jan Mazáč.

Dnes je firma schopná dodat jakýkoliv druh podlahy, na který si zákazník vzpomene, včetně přípravy, vyrovnání podlahové plochy, pokládky a finální úpravy a také renovací nebo montáží schodišť. V nabídce jsou PVC, vinylové, laminátové, dřevěné a korkové podlahy, linolea a dřevěné parkety.

V poslední době jsou moderní především odolné vinylové podlahy, firma má bohaté zkušenosti například i s pokládkou koberců, které se dávají například do kanceláří. "V současné době už delší dobu pracujeme na zakázce speciálních antistatických podlah ve vojenské nemocnici v Klášterním Hradisku, která má sedm etap. Nyní jsme za polovinou," říká majitel firmy.

"Když jsme dřív dělali podlahy, řada zákazníků se nás ptala, jestli nemáme také dveře nebo schodiště. Takže jsme naše služby o rozšířili i o tento sortiment. Zákazník tak nemusí čekat, až podlahář udělá podlahu a teprve pak přijde další řemeslník na dveře. My jsme schopni všechno zaměřit, objednat a instalovat a zákazník se už o nic nemusí starat," popisuje Mazáč.

Firma samozřejmě dodá také kování i zárubně a nabízí klasické, ale i posuvné, celoskleněné, bezpečnostní a protihlukové dveře.

Samozřejmostí je záruka a rovněž pozáruční servis. "Pokud se objeví jakákoliv závada, přijedeme a snažíme se ji vyřešit," ubezpečuje Mazáč.

Přestěhujeme klavír, trezor, ale i celý byt

Tým Servis je zároveň jedním z největších specialistů na stěhování v regionu. "Vozíme například filharmonii, naposledy jsme s nimi byli na koncertech ve Švýcarsku a Chorvatsku. Jsme schopni přestěhovat celou firmu nebo domácnost, ale převezeme i menší věci. Pokud zákazník nemá čas, jsme schopni věci zabalit do krabic a převézt, kam si řekne. Sklo nebo křehké věci obalíme bublinkovou fólií a zabezpečíme. Na trezory máme popruhu a brigádníky, kteří chodí do fitka. Dá se říct, že v podstatě jsme schopni přestěhovat cokoliv," objasňuje majitel firmy. 

Na případnou škodu je firma pojištěná na tři miliony korun a nabízí také montáž a demontáž nábytku, vyklízení a likvidaci vybavení a přistavení kontejneru.

V poslední době Tým Servis své portfolio rozšířil o půjčování aut za velmi přijatelné ceny. K dispozici jsou osobní vozy, užitkové dodávky, ale i osmimístný vůz vhodný například pro početnou rodinu, která chce jet třeba na dovolenou. Každoročně na Silvestra pak firma na sídlišti na Trnkové a Zikové v Olomouci pořádá velký ohňostroj pro děti i dospělé. Tradice trvá už asi dvanáct let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Tým Servis, podlaha, stěhování, Olomouc, schodiště, Klášterní Hradisko, Švýcarsko, Chorvatsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Specialista na podlahy a stěhování. Olomoucký Tým Servis je na trhu již deset let  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.