Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekPondělí, 29. května 2023, 12:00
Restaurace U Tří bříz v Dolní ulici v Prostějově je dobře známá. Hodně lidí si ji spojí především se svatbami, oslavami nebo firemními večírky. Podnik má ve městě a okolí výjimečné prostory pro více než stovku lidí. Nabízí také obědová menu, zaměstnanecké stravování ve firmách nebo catering, vše v poctivé domácí kvalitě.
Známá prostějovská Restaurace U Tří bříz má u veřejnosti velmi dobré jméno. Do povědomí se dostala nejen díky chutnému podávanému jídlu, ale i jako místo, kde se pořádají různé rodinné a firemní akce. Interiér s kapacitou více než sto míst byl zmodernizován a rozšířen.
"Vnitřní prostory dostaly novou podobu. Plocha restaurace se dá funkčně rozdělit, salonek pojme až čtyřicet lidí," říká manažerka restaurace Tereza Dostálová Šromová.
S nadsázkou by se dalo říct, že na nějaké akci tam už byl snad každý Prostějovan. Konají se zde svatby, oslavy, smuteční hostiny, školení, firemní večírky, besídky nebo různé srazy.
"Připravíme vše podle přání zákazníka. Zajišťujeme slavnostní tabule včetně květinové výzdoby i rauty se slanými a sladkými pokrmy naší studene kuchyně i specialitami vlastní výroby. U uspořádání svatebních hostin vyhovíme maximálně představám klientů, samozřejmě reagujeme i na aktuální trendy svateb laděných do určitých stylů a barevných tónů. Výhodou je možnost uspořádat svatební obřad v přilehlém parku," popisuje manažerka. Restaurace dále poskytuje na objednání cateringové služby i mimo své prostory.
Restaurace U Tří bříz si zakládá na dobrém jídle z kvalitních produktů. Manažerka Tereza Dostálová Šromová vysvětluje, že vše je vyráběné z čerstvých surovin. "Jdeme cestou kvality, nepoužíváme polotovary ani náhražky. Tento poctivý přístup je pro nás zásadní.“
Restaurace nabízí polední meníčka, ale zajišťuje také firemní stravování na Prostějovsku, Olomoucku a Vyškovsku. Denně se tu připraví až dvanáct set jídel. V létě si lidé mohou posedět na venkovní zahrádce s výhledem do parkové zeleně.
"Kromě oblíbené české klasiky máme v nabídce i sladká a bezmasá jídla, které doplňují ryby a saláty. Restaurace také provozuje firemní kantýny s vlastní výrobou chlebíčků a baget. Poslední novinkou je možnost objednat si oběd přes službu Dáme jídlo. Myslím, že k nám lidé chodí hlavně proto, že se tady rychle a dobře nají. Jsme vyhlášení velkými porcemi za relativně nízkou cenu, a to chceme zachovat,“ uzavírá Tereza Dostálová Šromová.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.