Počasí dnes10 °C, zítra9 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte se na zážitky. Začíná Prima FRESH festival v Olomouci

PR článek

Do zahájení letošního Prima FRESH festivalu v Olomouci zbývá už jen pár dní. Přinášíme nejdůležitější informace, které je dobré vědět, abyste si festival dokonale užili.

Kdy a kde se festival uskuteční?

Prima FRESH festival se koná v pátek a v sobotu 26. a 27. května 2023 na Výstavišti Flora Olomouc. V pátek je připraven program od 14:00 do 21:00 hodin. V sobotu si můžete festivalovou nabídku užít od 10:00 do 20:00 hodin. Do festivalového areálu na Výstavišti Flora Olomouc se dostanete dvěma vstupy. Vstup 1 bude u sbírkových skleníků ve středu parku, vstup 2 z ulice Polská od Galerie Šantovka.

Kde zaparkovat?

Pro parkování je ideálním místem je parkoviště v Galerii Šantovka, která je vzdálená jen 5 min pěšky. Kapacita parkovacích míst je omezená, tak raději přijeďte MHD, budete si moci dát v klidu pivko, víno nebo drink.

Kde sehnat výhodné vstupenky?

Nejvýhodněji vstupenku pořídíte v předprodeji, dvoudenní vstupenka spolu se skleničkou od Crystalexu z edice Prima FRESH festivalu vyjde na 249 Kč. Dvoudenní vstup v předprodeji bez skleničky je za 199 Kč. Jednodenní vstup v předprodeji se sklenkou je za 199 Kč a bez skleničky za 150 Kč. Vstupenky budou v prodeji i na místě, a to pouze jednodenní za 150 Kč. Děti do 140 cm a ZTP mají vstup zdarma.

Jak platit?

V celém festivalovém areálu se bude platit bezhotovostně. V případě, že budete mít pouze hotovost, můžete si, stejně jako v minulých letech, zakoupit festivalový náramek, kam si hotovost nabijete. Platí se pak prostřednictvím náramku.

Na co se letos těšit?

Těšit se můžete na nabídku legendárních restaurací v ČR, jakou jsou Café Imperial Zdeňka Pohlreicha, které bude mít společné menu s Valoria Restaurant, Český Národní tým kuchařů a cukrářů, U Sapíků Restaurant a Marcel Ihnačák Restaurant. Předvedou se i místní podniky, nebude chybět Extrémní catering, pivovary v čele s Pivovarem Raven, vinařství a degustace, ty nejlepší světové delikatesy, kavárny a bary.

Soutěž byla ukončena, výherci jsou Jan Pavlita a Kristýna Smeliková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Prima FRESH, festival, Olomouc, vstupenka, Výstaviště Flora Olomouc, a.s., parkování, Šantovka, Zdeněk Pohlreich, Marcel Ihnačák, Crystalex, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravte se na zážitky. Začíná Prima FRESH festival v Olomouci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.