Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ART RUBIKON na Tabulovém vrchu propojuje kavárnu, galerii a vzdělávací centrum v unikátní prostor

PR článek

Zcela nový život vdechlo budově bývalé výměníkové stanice na Tabulovém vrchu v Olomouci kulturně edukační centrum ART RUBIKON s galerií a kavárnou. Lidé si sem našli cestu nejen za kvalitní kávou, v unikátních prostorách spojujících kavárnu s galerií probíhají také výstavy, kulturní akce, oslavy nebo například i svatby.

Za celou myšlenkou stojí úspěšná olomoucká podnikatelka a galeristka Bronislava Paučková"Splnila jsem si tak svůj sen, cesta k němu ale nebyla jednoduchá. Dnes už mi centrum dělá radost, chodí sem plno lidí, kromě toho pořádáme vernisáže, přednášky, koncerty nebo kroužky a příměstské tábory pro děti. Centrum žije a to je dobře," říká s potěšením.

Bronislava Paučková v současné době působí v rámci dnes už rodinného podniku FARMAK a společnosti FARMAK - GASTRO. Před více než dvaceti lety otevřela v Olomouci svoji první galerii RUBIKON a později i Bohému. Kulturně edukační centrum ART RUBIKON s ART Galerií a kavárnou Art Kafé otevřela na konci roku 2019. Start bohužel poznamenal covid, nyní už si však centrum získává zaslouženou pozornost.

"Do kavárny lidé mohou přijít na snídaně, přes den máme obložené pečivo a polévky. Nabízíme výběrové kávy a čaje pražírny La Bohème. Kromě dortů máme i svůj jedinečný dezert, který jsme příhodně nazvali Rubikonka. Ten si mohou ve variantách čokoládová, pistáciová, malinová nebo karamelová zákazníci dát jenom u nás," láká Eliška Bromová, manažerka marketingu a služeb společnosti FARMAK – GASTRO, která kavárnu provozuje.

ART RUBIKON poskytuje výjimečné prostory s unikátním propojením kavárny a galerie nejen pro vernisáže, ale i pro firemní akce a rodinné oslavy. "Samozřejmě zajišťujeme kompletní catering. Prostor je to nádherný," potvrzuje Bromová. V centru probíhají školení, přednášky, workshopy, koncerty, projekce, výtvarné a tvořivé kroužky pro děti, kurzy jógy, výuka jazyků a o prázdninách příměstské tábory.

Kvalitní jídla bez polotovarů
Společnost FARMAK – GASTRO je dodavatelem nejen centra ART RUBIKON, ale zaujímá významnou pozici na trhu s cateringem a zaměstnaneckým stravováním v regionu. Denně dováží do dvaceti firem přes tři tisíce obědů a provozuje čtrnáct kantýn.  Zaměstnanecké stravování FARMAK - GASTRO dělá jinak, než je běžné. Používá se méně mouky a více zeleniny, zásadně se omezily glutamáty a sypké směsi. Obědy tak jsou zdravější, ale hlavně chutnější. V kantýnách společnost nabízí například žitné pečivo, bezlepkové výrobky a dbá na to, aby v nabídce byly i grilované speciality nebo saláty. Veškeré suroviny bere od místních dodavatelů. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Art Rubikon, kavárna, galerie, Tabulový vrch, Olomouc, svatba, výstava, káva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ART RUBIKON na Tabulovém vrchu propojuje kavárnu, galerii a vzdělávací centrum v unikátní prostor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.