Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Nezletilá dívka vypila na koupališti v Šumperku litr vodky. Musela pro ni záchranka

Ve Fakultní nemocnici v Olomouci skončila nezletilá dívka, která na koupališti v Šumpersku vypila téměř sama litr vodky. Její otec jí dokonce musel přivolat záchrannou službu. Případ již začala vyšetřovat policie pro trestný čin podání alkoholu dítěti, za který hrozí až rok vězení.

Pivo a sem tam panák. Policisté a záchranáři v Prostějově řešili pády z kola

Hned dva případy nezvládnuté jízdy na bicyklu řešili v závěru minulého týdne policisté v Prostějově. V pátek večer naboural silně opilý muž do popelnice, kterou odhodil na zaparkované auto a sám spadl na chodník. O den později se při pádu zranila...

Případ se stal ve středu odpoledne, kdy policie dostala od záchranné služby oznámení o nezletilé dívce v těžkém stupni opilosti.

"Hlídka zjistila, že si mladá slečna nechala koupit dvě půllitrové láhve vodky za své peníze od prozatím nezjištěné osoby. Se svými vrstevníky pak šla na koupaliště v Šumperku, kde obsah lahví zkonzumovala téměř sama. Tím se dostala do stavu, kdy nebyla téměř schopna chůze ani komunikace," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Přivolaný otec si dívku odvezl domů, odkud přivolal záchrannou službu. Nezletilou lékaři převezli do Fakultní nemocnice v Olomouci. "Případ prověřujeme a byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu podání alkoholu dítěti s jednoletou trestní sazbou odnětí svobody," dodala mluvčí policie.

Upozornění police pro rodiče
I když to není vždy jednoduché, dohlížejte na své děti, které mají v průběhu prázdnin větší volnost, kontrolujte, co dělají o volném čase, s kým se setkávají a kde se pohybují. Můžete tím předejít například takové zkušenosti, kterou mají rodiče ze Šumperka.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje

Štítky vodka, dívka, opilost, záchranná služba, koupaliště, Šumperk, policie, Fakultní nemocnice Olomouc, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilá dívka vypila na koupališti v Šumperku litr vodky. Musela pro ni záchranka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.