Počasí dnes23 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Pongo, Spiritek a Endík čekají v Čechách pod Kosířem na svůj nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Ponga, Spiritka a Endíka z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Pongo

Pongo je krásný představitel stafíků ve věku kolem tří let. Vůči lidem je velmi přátelský a má kontaktní povahu. Vhodný je nejlépe pro člověka se zkušeností s tímto plemenem a jako jedináček do obydlí, kde bude jediným zvířátkem v rodině. Potřebuje dlouhé procházky a zaměstnat hlavu, tělo i duši, prostě unavit. Na vodítku trošku tahá.

Spiritek

Spiritek je mladý kříženec s velmi přátelskou povahou, středně velkého vrůstu ve věku asi 1 až 2 roky. Vůči lidem je velmi kontaktní a je to velký a nekonečný mazel, který svůj kukuč bude mít jen pro svého pánečka, kterému bude věrným a oddaným parťákem. Je to kluk šikula, který se rád všemu novému učí. Své psí kamarády si sám vybírá, vůči fenkám je přátelský. Vhodný k dětem.

Endík

Endík je krásný představitel plemene Jack Russell teriéra malého vzrůstu, narozen 4. 11. 2013. Při správném vedení dokáže být úžasný mazel a společník, ale také, jak je známé u Russlíků, je to velký pes v malém těle, a když se mu něco nelíbí, umí to dát rázně najevo, dokáže i kousnout. Endy je osobnost, má svůj svět a svoje chápání situací, které vyhodnocuje podle svého. Proto potřebuje trpělivého pánečka, nejlépe se zkušeností, který ho přijme takového, jaký je, a hlavně potřebuje hned od začátku nastavená pravidla, která se musí důsledně dodržovat. Endy je vhodný do domova, kde bude jediným pejskem v domácnosti, kde bude veškerá pozornost věnovaná jen a jen jemu. Je to aportér na setrvačník, vášnivý aportér, kterému míčky můžete házet donekonečna, a taky plaváček, který miluje vodu. Na vodítku chodí krásně, netahá. Není vhodný k dětem.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Lupínek, Blondy a Bingo z Javorníku, dva nalezenci a jeden pejsek z množírny

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Lupínka, Blondyho a Binga z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jde o dva nalezence a jednoho pejska z...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Pongo, Spiritek a Endík čekají v Čechách pod Kosířem na svůj nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.