Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

IKEA otevřela nové plánovací studio v Olomouci

PR článek

IKEA ve středu 30. srpna otevřela nové plánovací studio v Olomouci, které se nachází v prvním patře Galerie Šantovka v Polské ulici. Je zaměřeno na služby bytového zařízení a nabízí řešení individuálních potřeb zákazníků v interiéru. Odborníci z IKEA jim zde pomohou například s plánováním kuchyní nebo úložných prostor.

„Před rokem a čtvrt jsme do Olomouce poprvé přinesli naše plánovací služby prostřednicím malého plánovacího místa, které bylo součástí našeho výdejního místa v Hodolanech. Teď otevíráme nové, samostatné a plnoformátové plánovací studio, které nabídne mnohem více prostoru a inspirace, větší kapacity i širší služby – navíc na jedné z nejprestižnějších adres ve městě,“ vysvětluje Richard Citnar, ředitel obchodního domu IKEA Brno, pod který olomoucké plánovací studio spadá.

Zákazníci si v plánovacím studiu na ploše zhruba 120 metrů čtverečních mohou prohlédnout nabízené materiály, dekory, vybavení i vybrané výrobky a vzorové sestavy. Odborníci z IKEA jim pak pomohou naplánovat řešení podle jejich individuálních potřeb a preferencí.

„Zákazníkům, kteří mají zájem o plánovaní, doporučujeme, aby si na webových stránkách předem rezervovali schůzku na čas, který jim vyhovuje. Nejoblíbenější plánovací služby, například kuchyní nebo úložných prostor, nabízíme zdarma. Naplánovanou sestavu si mohou zákazníci rovnou objednat a nechat doručit domů nebo například na naše výdejní místo v Olomouci na Holické ulici,“ doplňuje Richard Citnar.

„Poté, co jsme polepili výkladní skříně, že tady bude Ikea, tak se zvedla obrovská vlna zájmu. Následovala spousta otázek od návštěvníků centra i médií. Věřím, že si plánovací studio své zákazníky najde, a to nejenom z Olomouce, ale také ze širokého okolí," říká ředitelka obchodní galerie Šantovka Michaela Mitáčková.

Plánovací studio IKEA Olomouc už přivítalo své první zákazníky a otevřeno má denně od 9 do 20 hodin. Objednat se na schůzku je možné už nyní.

O IKEA
IKEA nabízí funkční a dostupné bytové zařízení vysoké kvality, které vyrábí s ohledem na lidi i životní prostředí. Pod značkou IKEA funguje několik různých společností s různými vlastníky. Všichni si ale kladnou za cíl vytvářet lepší každodenní život pro co nejvíce lidí. IKEA byla založena ve Švédsku v roce 1943.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Obchod, plánovací studio, nábytek, kuchyně, úložné prostory, koupelna, ložnice, dekorace, materiál, IKEA, design, Olomouc, Šantovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IKEA otevřela nové plánovací studio v Olomouci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.