Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pro brýle do Olomouce. Flora Optik nabízí nejpřesnější měření zraku i vychytávky proti krátkozrakosti

PR článek

Profesionální přístup, nejnovější technologické postupy a moderní zázemí, ve kterém zkušení odborníci pomáhají lidem s výběrem ideálních brýlí či kontaktních čoček. Olomoucká Flora Optik sází nejen na klasický sortiment, ale také na nejnovější trendy v oboru. Mezi takové patří například léčba krátkozrakosti pomocí inovativních brýlových čoček nebo využívání nejmodernějších přístrojů pro měření zraku.

Flora Optik má sídlo ve Wolkerově ulici v centru Olomouce. Moderně vybavenou prodejnu založily před dvěma lety dlouholeté kamarádky a optometristky, Lucie Švecová a Veronika Petříková. Chtěly zákazníkům nabídnout specializované prostory a zázemí, ve kterém najdou příchozí vše potřebné pro oči pod jednou střechou.

„Známe se už od školy a pocházíme z Olomouce, kde stále žijeme. Obě nás pojí velké nadšení pro brýle, takže i proto jsme spolu založily optiku. Hlavním cílem je pro nás odborný přístup, přátelská atmosféra a samozřejmě péče o zákazníka, který se u nás musí cítit co nejlépe,“ uvádí majitelky optiky, která se nachází nedaleko tramvajové zástavky Výstaviště Flóra a její nabídku si zájemci klidně mohou prohlédnout také Facebooku.

Lucie Švecová a Veronika Petříková ve své Flora Optik.

Brýle na míru pomocí scanneru

Na pracovišti je k dispozici široká nabídka klasických, sportovních nebo dětských brýlí různých značek. Nechybí ani kontaktní čočky, s jejíchž aplikací či péčí pomůžou klientům zkušení odborníci. Specialisté také zajišťují kompletní servis brýlí a na místě zákazníkovi přímo zbrousí čočky. Brýle tak nikam necestují a zůstávají na pobočce.

Samozřejmostí je podrobné vyšetření zraku, k němuž slouží nejmodernější technologie. Jedná se například o DNEyer Scanner, pomocí kterého přizpůsobí optometristé klientům čočky přesně na míru jejich očím. „Pro co nejlepší vidění je nejdůležitější přesnost měření očí. DNEyer Scanner přenáší více jak 7 tisíc naměřených bodů. Díky tomu můžeme vyrobit klientovi do brýlí nejideálnější a nejpřesnější brýlové čočky,“ vysvětlují olomoucké optometristky přínos přístroje, jenž se nachází jen v několika mála vybraných optikách v České republice. 

Krátkozrakost se nevyhýbá ani dětem

V posledních letech odborníci evidují stále větší nárůst dětí, které trpí krátkozrakostí, neboli myopií. Jev se projevuje napříč světem a nevyhýbá se ani školákům v Česku. Rodiče nejmenších, které trápí oční vady, ale mají možnost situaci efektivně řešit. Stačí navštívit olomouckou optiku, kde pracují s nejnovějšími vědeckými postupy a také úzce spolupracují s Očním centrem Vitreum. To se zaměřuje převážně na dětské pacienty. Díky tomu experti aplikují dětem inovativní brýlové čočky od zahraničních výrobců.

„Díky exkluzivní neinvazivní technologii čočka koriguje zrakovou vadu na celém svém povrchu a má povrchovou úpravu ve tvaru prstence pro zpomalení progrese myopie. Střídání oblastí zaostření a rozostření zajišťuje ostré vidění a zároveň upravuje myopii,“ dodávají optometristky z Flora Optik k revolučnímu postupu, který pomáhá účinně bojovat proti krátkozrakosti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Optika, Olomouce, Flora, Měření zraku, Krátkozrakost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro brýle do Olomouce. Flora Optik nabízí nejpřesnější měření zraku i vychytávky proti krátkozrakosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.