Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lobster Family restaurant nabízí denně humry a čerstvé ryby

PR článek

Nabídka čerstvých ryb a mořských plodů není v Olomouci příliš bohatá. Občas v restauracích narazíte na pražmu nebo mořského vlka, standardem se stal losos či tuňák. Ochutnali jste ale třeba ropušnici nebo kambalu? Lobster Family restaurant právě tyto ryby nabízí. Šéfkuchař podniku František Pospíšil má se zpracováním mořských tvorů bohaté zkušenosti, které sbíral v nejlepších pražských restauracích i na praxích v zahraničí.

Podnik každý den nabízí pražmu, mořského vlka nebo tuňáka, sezónně pak štítníka či halibuta, od čtvrtka až do konce víkendu nabídku rozšiřuje o kambalu, ropušnici, mořský jazyk, svatého Petra, mořského ďase a další prémiové ryby.

„V rámci sezónního menu, kdy představujeme kuchyně italských regionů, doplňují nabídku další jídla z ryb a mořských plodů – předkrmy, pasty, pizzy nebo risotta. Jako jediní v regionu připravujeme hostům denně i humry. Koneckonců, je to náš signature dish, který je i v názvu restaurace,“ říká šéfkuchař.

Každý den do Lobsteru dorazí čerstvé ryby, které jsou jen o pár hodin starší, než když si je zákazník poručí v Itálii nebo Řecku. Hosté mohou vybrat ze tří úprav – grilování, pečení a acqua pazza, což je způsob dušení ryby s rajčaty kapary, olivami a vínem. Kuchaři rybu většinou připravují vcelku a vyfiletují ji hostovi na talíři přímo na stole. Humra dostanete ugrilovaného vcelku, nebo jako spaghetti all astice – s kousky masa, šalotkou, česnekem a chilli na bílém víně.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ryby, restaurace, František Pospíšil, Olomouc, Itálie, Řecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lobster Family restaurant nabízí denně humry a čerstvé ryby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.