Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

O víkendu před Šantovkou proběhne oblíbený Burger Street Festival. Těšte se na šťavnaté burgery!

PR článek

Milovníci burgerů na značky! K Šantovce se tento víkend opět sjedou nejlepší burger makeři z celé republiky. Od pátku do neděle zde můžete ochutnávat propečené maso v křupavé bulce od JJ Grill Bill, BurgerLand, MK´s BBQ Truck, Bistra Paulus a řady dalších. Jejich dobroty budete moci zapít například pivem z regionálních pivovarů či míchanými nápoji. Sladkou tečku nabídnou vafle, makronky nebo churros. Na akci, která se odehraje před budovou obchodního centra, je pro všechny vstup zdarma.

„Burger street festival má v Olomouci obrovskou popularitu. Za ty roky si zde vybudoval věrnou fanouškovskou základnu, která se vždy těší na výborné jídlo ve společnosti přátel a rodiny. Zkrátka perfektní tip na příjemný víkend,“ říká mluvčí galerie Petr Hlávka.

Nabídka burgerů osloví skutečně všechny, a to i ty, kteří masu neholdují. Na své si zde totiž přijdou i vegetariáni a vegani. Zakousnout se můžete také do bezlepkové housky. Fajnšmekři mohou místo hovězího vyzkoušet například maso z lososa. Kromě burgerů si pořadatelé připravili pro hosty také výběr street foodu ze všech kontinentů. Ke skvělému jídlu patří samozřejmě také dobré nápoje. Těšit se můžete na dobré pivo, víno i koktejly.

Akce odstartuje v pátek 6. října a potrvá až do neděle. Kompletní program najdete zde.

Ohodnoť článek

Štítky Festival, akce, jídlo, food festival, Burger festival, Burger street festival, burger, Šantovka, Galerie Šantovka, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu před Šantovkou proběhne oblíbený Burger Street Festival. Těšte se na šťavnaté burgery!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.