Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Prezident Pavel příští týden navštíví Olomoucký kraj. Zavítá i do jesenické firmy, která vyrábí flanelové košile

Prezident Petr Pavel přijede příští týden na první pracovní návštěvu Olomouckého kraje. V pondělí a úterý postupně zavítá do Olomouce a na Jesenicko a Šumpersko, na závěr navštíví také velitelství pozemních sil v Olomouci. Dvoudenní návštěvu prezident zahájí na Filozofické fakultě Univerzity Palackého.

Prezident Petr Pavel od lednového zvolení navštívil již přes polovinu krajů. V návštěvách chce pokračovat i poté, kdy jich objede všech čtrnáct. Prezident do Olomouckého kraje přijede v pondělí ráno, kdy zamíří na Filozofickou fakultu Univerzity Palackého. Tam ho čeká setkání se zástupci univerzity a studenty. Poté se přemístí na krajský úřad a odpoledne zamíří na Jesenicko. Na večer je naplánována debata s místními obyvateli v kulturním domě.

V úterý se zastaví v jesenické firmě, která mimo jiné vyrábí a prodává flanelové košile. Pavel flanelové košile v době předvolební kampaně často nosil a staly se jedním ze symbolů jeho kandidatury na funkci hlavu státu. Součástí úterního programu prezidenta Pavla bude také debata se starosty měst a obcí z Jesenicka a Šumperka či návštěva ruční papírny ve Velkých Losinách na Šumpersku. Na závěr dvoudenní návštěvy prezident přijede na Velitelství pozemních sil v Olomouci.

Pěstitel léčebného konopí Dušan Dvořák u prezidenta Pavla nepochodil. Milost nedostal

Dušan Dvořák z Ospělova na Prostějovsku, který za pěstování léčebného konopí skončil na šest let ve vězení, nedostal milost od prezidenta Petra Pavla. Milost přitom doporučil ministr spravedlnosti. Dvořák nepochodil ani u předchozího prezidenta...

Prezident Pavel, který je v úřadu od letošního března, už absolvoval návštěvy Moravskoslezského, Libereckého, Jihočeského kraje, Vysočiny a Prahy. Naposledy navštívil koncem září Jihomoravský kraj, kde byl ve funkci prezidenta předtím už dvakrát. Začátkem srpna zavítal v Brně na Ústavní soud, Nejvyšší soud a Nejvyšší správní soud, v červnu se spolu se slovenskou hlavou státu Zuzanou Čaputovou zúčastnil debaty na festivalu Meeting Brno. Ještě předtím, než se ujal prezidentského úřadu, navštívil Ústecký a Karlovarský kraj, kde také na Sokolovsku zahájil letošní školní rok.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky prezident, Petr Pavel, návštěva, Olomoucký kraj, košile, Olomouc, okres Jeseník, Filozofická fakulta Univerzity Palackého, okres Šumperk, Zuzana Čaputová, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Kdo chce vědět o agentech viz na yt agent Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypálení obcí, dále Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati, Minúta pravdy Milana Uhríka, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky s ukázkou začerněných smluv Ursuly, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, Prof John J Mearsheimer universityChicago naYT Matěj Gottwald čtitulky, na drbně generál Hynek Blaško Trampoty EU, a článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, na Prima zoom Zlato národu ukradeno zaTošovského, na svobodny-svet.cz Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele samozřejmě naše místní, na bezpressu.news/videa/covid-summit-v-evropskem-parlamentu-proslov-dr-davida-martina/ ; vražedná lichvárská válečnická zbrojařská lupičská zlodějská mafie jedná stále stejně od udání a ukřižování Ježíše, osvobození vraha a lupiče barabase zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, z té vraždy človeka si udělali koryto, kšeft, živobytí, turistickou atrakcí s prodejem suvenýrů. Upalovali reformátory, vědce, bylinkářky, knihy, mají stovky let praxe v oblbování lidí. Je jím jedno pod jakou vlajkou lžou. Kolonie, rezervace, otrokářství ,gulagy, koncentráky, nucené práce na uranu, oběšení vedení vlastní KSČ, měnová loupež 1:50, r 68,...Po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, zelenismus migrantismus globalismus duhysmus euhujerismus,lichva, kovidismus, dotace, neZiskovky, válčení, zbrojení, protektoráty. Citát mužika s pseudonymem rotschild1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...-euro, kryplměny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, inflace, ceny všeho jako naše levná energie, voda které nám mafie prodává za násobky ceny. Vyvádějí stovky miliard, i za stravenky... Přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Více píšu ve vláknech diskusí.

Středa, 25. října 2023, 07:20Odpovědět

Prezident Pavel příští týden navštíví Olomoucký kraj. Zavítá i do jesenické firmy, která vyrábí flanelové košile  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.