Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Nové jízdní řády některých autobusů v Olomouci. Dopravní podnik vyslyšel volání veřejnosti

Olomoucký Dopravní podnik se na popud veřejnosti rozhodl upravit některé jízdní řády. Od dnešního rána dojde ke změnám na několika autobusových linkách, stejně jako k přejmenování některých zastávek.

Ke změnám dochází u celkem u linek autobusů. Jde o linky 11 až 22, 25, 26 a 51. Například linka číslo jedenáct bude od hlavního nádraží odjíždět od půl páté ranní v patnáctiminutových intervalech. Některé zastávky se také Dopravní podnik rozhodl přejmenovat. Zastávka Pavelkova, Koyo je ode dneška Pavelkova, JTEKT. Zastávka Hamerská, MILO je Hamerská, ADM a Slavonín, KOVO je nově Slavonín, Zolova.

„Dále například dochází ke zrušení spoje číslo 51 ze zastávky Hlavní nádraží s odjezdem ve 23:19 hodin, Ten je nově navázán na spoj na zastávku Ladova vložen do linky číslo 14,"  uvedla tisková mluvčí olomouckého dopravního podniku Anna Sýkorová.

"Dopravní podnik se rozhodl učinit tyto úpravy na základě podnětů, které získal od cestujících, městských částí, firem nebo škol,“ doplnila mluvčí. Všechny změněné jízdní řády jsou k nahlédnutí na stránkách Dopravního podniku

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ecofuture.cz, Jan Luxík

Štítky autobusy, olomouc, jízdní řád, změna, DPMO, Dopravní podnik

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové jízdní řády některých autobusů v Olomouci. Dopravní podnik vyslyšel volání veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.