Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Čtenáři rozhodli. Nejkrásnější vánoční stromeček je letos na náměstí v Mohelnici

Na drtivé většině náměstí a návsí nejen v Olomouckém kraji září krásně zdobené vánoční stromy. Které město má ve svém centru ten nejhezčí strom s nejlépe sladěnými působivými dekoracemi, o tom hlasovali čtenáři v anketě. Jak to dopadlo? Drtivě vyhrála Mohelnice.

V anketě, která probíhala od začátku prosince, hlasovalo přes čtyři tisíce čtenářů. Mohelnický vánoční stromeček obdržel téměř polovinu hlasů, 49 procent, a zvítězil. Na druhém místě je Přerov s 23 procenty a na třetím místě Šternberk s 11 procenty hlasů.

Hlavní termín rozzáření vánočních stromů připadl letos na první adventní neděli, tedy na 3. prosinec. Jako poslední z obcí s rozšířenou působností proběhlo slavnostní rozsvícení stromu shodou okolností právě v Mohelnici, kde tato událost byla v úterý 5. prosince i s mikulášským a dalším kulturním programem.

Poslední na startu však pro Mohelnici znamenalo první v cíli, čtenáři rozhodli jasně, mohelnický stromeček je nádherný a vítězství zasloužené.

Na drtivé většině náměstí a návsí nejen v Olomouckém kraji září krásně zdobené vánoční stromy. Které město má ve svém centru ten nejhezčí strom s nejlépe sladěnými působivými dekoracemi? Hlasovat můžete v tradiční anketě na konci článku.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Mohelnice

Štítky vánoční stromek, anketa, Mohelnice, Olomoucký kraj, Přerov, Šternberk, advent

Čtenáři rozhodli. Nejkrásnější vánoční stromeček je letos na náměstí v Mohelnici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.