Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

East Park Olomouc získal významného nájemce

PR článek

Projekt East Park Olomouc, který nabízí flexibilní logistické haly poblíž dálnice D35, se blíží do fáze, kdy budou definitivně připraveny k převzetí první dvě budovy C a D. Jednou z firem, která zde od poloviny roku najde zázemí, je renomovaná značka STILL ČR, která zde bude nabízet nejenom novou a repasovanou manipulační techniku, ale bude tam mít i showroom automatizovaných řešení, servisní centrum a pronájemní středisko se širokou nabídkou manipulačních vozíků všech typů.

„Společnost STILL je špičkou ve vývoji a výrobě vysoce kvalitních průmyslových vozíků a intralogistických řešení. Jsme velmi rádi, že u nás našla své zázemí. Aktuálně jim připravujeme prostory podle jejich specifikace a přání tak, aby v červenci měli vše připraveno podle jejich představ,“ říká Jarmila Řezníčková, Letting Manager skupiny Redstone.

Pronájem prostor zajistila společnost 108 Real Estate: "Pro společnost STILL jsme vybrali skladové prostory v projektu East Park v Olomouci díky jeho výhodné poloze poblíž klíčové dopravní tepny a výrazné viditelnosti z hlavní silnice. Tento nově vznikající logistický park poskytuje ideální prostředí pro splnění potřeb našich zákazníků a podporu jejich obchodních aktivit," uvádí Martin Nenička, Senior Consultant z 108 Real Estate.

V East Parku Olomouc vznikne celkem sedm objektů. Výstavbu dalších dvou hal developer zahájí počátkem tohoto roku. Ty budou dohromady čítat 16 500 m² prostor. Díky své flexibilitě mohou sloužit jak k potřebě výroby a skladování či také jako showroomy, laboratoře či kancelářské provozy.

„Nabízíme špičkové zázemí a chceme vyhovět přání našich zákazníků maximální flexibilitou. Využíváme moderní technologie a jsme šetrní k životnímu prostředí. Projektem East Park Olomouc chceme posílit postavení Olomouce v rámci byznysu industriálních parků. Prostory i dopravní napojení jsou zde zcela prvotřídní,“ vysvětluje Industrial Development Director skupiny Redstone David Chládek.

Pro více informací kontaktuje Davida Chládka, Industrial Development Director skupiny Redstone, tel: +420 724 355 230, e-mail: chladek@rsre.cz

Aktivně působí na trhu od roku 2016 prostřednictvím mateřské společnosti REDSTONE REAL ESTATE, a.s. Zabývá se developerskou a investiční činností. Zaměřuje se na projekty s vyšší přidanou hodnotou. Její specializací je průnik mezi investiční, developerskou a realitní činností. Dále se profiluje také v oblastech řízení aktiv a realizaci dluhopisových programů. Emitované dluhopisy slouží k financování developerských projektů a nákupu zajímavých výnosových nemovitostí, konkrétně např. administrativních budov, logistických hal či skladů.

Portfolio investic skupiny REDSTONE je tak diverzifikováno mezi developerské projekty a komerční nemovitosti již generující stabilní příjem. Hlavními oblastmi působení REDSTONE jsou zejména Praha, Olomouc, Pardubice a Ostrava. Před založením skupiny Redstone stál Richard Morávek u zrodu Galerie Šantovka, jednoho z nejúspěšnějších obchodně společenských center v České republice. V Olomouci postavil prvotřídní kancelářskou budovu Envelopa Office Center, v současnosti na okraji Olomouce buduje špičkový industriální projekt East Park Olomouc. V centru Olomouce staví exkluzivní rezidenční projekt Šantovka Living. Připravuje zde také výstavbu čtvrti Nová Velkomoravská, nedávno představil budoucí podobu lokality Šantovka District, jejíž výstavba vedle stávající galerie má začít na podzim příštího roku.  Ve Francii rozvíjí vinařství Chateau Escot v oblasti Bordeaux.

Still
Aktivity zakladatele firmy Hanse Stilla, který se v roce 1920 pustil do podnikání s obrovskou mírou kreativity, podnikatelského nadšení a kvality, rychle přerostly v celosvětově známou a silnou značku. V současné době se na plnění požadavků našich zákazníků po celém světě podílí přibližně 8 900 kvalifikovaných zaměstnanců v oblasti výzkumu a vývoje, výroby, marketingu a služeb. To je možné díky našim hodnotám společnosti STILL, které jsou základními kameny naší činnosti: integrita, spolupráce, odvaha a dokonalost. Klíčem k úspěchu společnosti jsou vysoce efektivní produkty, které sahají od kompletních řešení pro konkrétní průmyslová odvětví, přes velké i malé provozy, až po počítačové logistické programy pro efektivní řízení skladu a materiálových toků.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Olomouc, East Park Olomouc a.s., projekt, Redstone, Česko, výroba, Francie

East Park Olomouc získal významného nájemce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.