Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Najít spolehlivého řemeslníka je dnes těžké. Daibau nabízí řešení

PR článek

Všichni víme, že najít dobrého řemeslníka, který odvede svou práci kvalitně, v dohodnutém termínu a za odpovídající cenu, je v dnešní době oříšek. Ideálním způsobem je získat osobní doporučení – ale i v tomto případě většinou stane, že daný odborník je příliš zaneprázdněný a vy budete muset na dokončení zakázky čekat několik týdnů. Hledání na internetu zase zabere hodně času a nezřídka nabízí pochybné reference. Ale co když potřebujete najít zkušeného řemeslníka hned?

Prověření dodavatelé na jednom místě

Právě pro tyto případy je tady platforma Daibau.cz, která vám pomůže najít vhodného odborníka z vašeho okolí snadno a rychle. Daibau sdružuje na jednom místě téměř 10 000 ověřených firem z více než 200 kategorií stavebních a řemeslných prací. Aby snížili vaše riziko, ověřují všechny registrované společnosti, jejich zkušenosti na trhu a uveřejňují jejich reference. Také shromažďují vaše hodnocení, odborná doporučení a měří odezvu dodavatelů. Nekorektní dodavatele proto brzy z databáze vyloučí.

Vaši poptávku zde zadáte zcela zdarma v několika rychlých krocích, a ještě téhož dne vám doporučí nejméně tři řemeslníky. Vaše poptávka se také ihned zobrazí registrovaným odborníkům, kteří vám sami začnou posílat své nabídky. Jakmile budete mít k dispozici seznam vhodných řemeslníků, je na vás, abyste je mezi sebou porovnali a rozhodli se pro tu nejlepší nabídku. Na Daibau jsou vám k dispozici profily jednotlivých firem, fotografie předchozích projektů, a především hodnocení zákazníků, kteří využili jejich služby před vámi. Díky tomu budete mít jistotu, že ve svém výběru nešlápnete vedle. Klidně si ale také můžete se všemi sjednat osobní schůzku nad obhlídkou zakázky a rozhodnout se až podle vlastního dojmu.

Zkontrolujte si přiměřenost ceny

Při výběru dodavatele vždy hraje klíčovou úlohu cena. Aby vás finální cifra nezaskočila, připravili pro vás také přehled více než 1 500 orientačních cen za ty nejčastější stavební a řemeslné práce. Před smluvením zakázky vám proto doporučujeme si předem ověřit aktuální cenovou hladinu dané práce v cenové kalkulačce.

Daibau usiluje především o transparentnost na trhu stavebních a řemeslných prací. Nemusíte mít tedy obavy ze skrytých poplatků nebo podmínek. Začít s výstavbou, renovací, nebo opravou můžete hned. Jednoduše zadejte svoji poptávku a svěřte svůj projekt do rukou prověřených odborníků!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky řemeslník, projekt

Najít spolehlivého řemeslníka je dnes těžké. Daibau nabízí řešení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.