Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Už delší dobu čekají v olomouckém útulku na nový domov dvě fenky a jeden pejsek

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o dvě fenky a jednoho pejska. Hledají pánečky, kteří pochopí jejich potřeby, jde nicméně o milé a společenské psy.

Holčička

Asi pětiletá fenka, kříženec. Je kontaktní a společenská holka, zvyklá žít ve smečce, takže se hodí i k někomu, kdo již nějakého psa má a chtěl by ještě jednoho.

Remus

Remus je kříženec a je to ještě mladý, vitální pes odhadem ve věku asi dva a půl roku. Když přišel do útulku, byl to pes, který se bál a neznal vodítko ani obojek. Postupně se vše naučil a vyhlédli si ho zájemci a osvojili si ho. Bohužel Remus se nudil a začal utíkat a při útěku napadl ovce. K lidem i k dětem je ovšem velice přátelský. Potřeboval by pánečky, kteří by unavili nejen jeho tělo, ale i hlavu. Prostě někoho, kdo by s ním absolvoval alespoň základní výcvik.

Judy

Je to kříženka biewer teriéra, fenka asi osm let stará. Judy je v útulku již dva roky a konečně nastal den, kdy může do adopce. Je to malá fenka o váze asi 3,5 kilogramu, je trošku bázlivější a trpí epilepsií. Hledá proto domov nejlépe bez malých dětí, kde bude mít svůj klid a milující pánečky.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci z útulku v Javorníku jsou poslušní a vhodní i k dětem. Dostanou šanci?

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Rona, Kena a Rózinku z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pohodoví pejsci.

Útulek pro psy LOZ ČR Olomouc Neředín
Neředín 726 (areál letiště)
779 00 Olomouc-Neředín
Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybírat nové majitele. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízejí. 
Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Neředíně v Olomouci.
Telefon: 604 307 165
Útulek má i stránky na sociálních sítích

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Už delší dobu čekají v olomouckém útulku na nový domov dvě fenky a jeden pejsek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.