Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zvládneš fyzické testy k Policii České republiky?

PR článek

Zvažuješ práci u policie a máš obavy z fyzických testů? Nebo jsi prostě zvědavý/á, zda bys takové testy zvládl/a? Neváhej a skoč do toho! Nezávazně, nanečisto, bez stresu a nervozity. A s jedinečným bonusem navíc!

Nenech si ujít tuto příležitost. S ohledem na velkou účast opět zveme všechny zájemce a zájemkyně z řad široké veřejnosti do budovy Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje na třídě Kosmonautů 10 v Olomouci a to v termínech 22. 3. 2024, 19. 4. 2024, 24. 5. 2024 a 28. 6. 2024 na fyzické testy nanečisto.

Testy budeš provádět pod dohledem instruktorů služební přípravy. Zkušení policisté, kteří kromě prověřování fyzické způsobilosti zájemců o službu u policie, také trénují všechny policisty a policistky sloužící v Olomouckém kraji. S nimi si vyzkoušíš stejné fyzické testy, jaké musí absolvovat všichni naši budoucí policisté v rámci svého přijímacího řízení, ale ty si je vyzkoušíš bez nervů a trémy.

A když fyzičky splníš, odneseš si kromě dobrého pocitu i cenný bonus v podobě osvědčení s roční platností, díky kterému získáš obrovskou výhodu! Když se totiž během této doby rozhodneš stát policistou nebo policistkou, ty na rozdíl od ostatních už budeš mít celou jednu třetinu přijímacího řízení úspěšně splněnou a nebudeš muset obávané fyzické testy absolvovat znovu.

https://nabor.policie.cz/clanek/pozadujeme-posouzeni-fyzicke-zpusobilosti-uchazece.aspx

Jako policista/ka získáš práci 158x jinak, široké možnosti uplatnění v různých pozicích, atraktivní zaměstnání s jistotou platu, které má smysl. Každý policista/ka je součástí velké a silné organizace, která jde s dobou. Využíváme moderní techniku a technologie 21. století. Od automobilů, motorek, čtyřkolek přes střelné zbraně, tasery a prostředky balistické ochrany až po komunikační a IT prostředky.

Policista/ka prvosledových hlídek
Pojď nám krýt záda! Jsme prvosledové hlídky! Naším úkolem je rychle a rázně zasáhnout. Jsme ti v černém. Máme speciální výcvik. Speciální výstroj a výzbroj. Rychlá auta a rychlé reakce. Máme pro strach uděláno! Jsme silný tým! Pojď do čerňáků s náma!

Policista/ka na obvodním oddělení
Nesleduj detektivky jen online nebo v televizi. Naživo je to lepší. Staň se policistou/kou! A zajišťuj stopy, vyslýchej svědky a pachatele, vyhodnocuj důkazy. První zkušenosti získáš na obvodním oddělení a potom si sám/a vybereš. Můžeš být kriminalistickým technikem anebo kriminalistou a vyšetřovat zločiny a přečiny. Všechno potřebné tě naučíme! Potřebuješ jen odvahu se k nám přidat.

Policista/ka dopravní policie
Zajímá tě doprava? Staň se policistou/kou dopravní policie! Pojď chránit životy! Budeš pomáhat lidem při dopravních nehodách, kontrolovat nebezpečné a agresivní řidiče, kteří ohrožují naše blízké, a přispívat tak k bezpečnosti na našich silnicích. Pro výkon služby budeš využívat moderní a rychlou techniku.

Ještě s účastí váháš? Tak pozor, kdyby se ti testy nepovedly, můžeš bez obav přijít na kterékoliv další kolo fyziček nanečisto a zkoušet si testy nanečisto i opakovaně. Naši instruktoři služebního výcviku tě při nich podpoří a poradí, co zlepšit a jak na sobě zapracovat.

Těšíme se na tebe. Přihlas se na emailové adrese nabor.olomouc@pcr.cz případně na tel. čísle 702 205 986. S sebou si vezmi kartičku občanského průkazu, sportovní oblečení a obuv vhodnou do venkovních prostor. Na místě ti také poskytneme veškeré informace k přijímacímu řízení k Policii České republiky a k možnostem uplatnění u policie.

Chceš se stát policistou/kou v Olomouckém kraji? Stačí vyplnit krátké info o sobě a my se ti ozveme.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cool job, doporučujeme, fyzické testy, fyzičky, jistoty, nábor, nábor policie, Olomoucký kraj, PCR, PČR, policie, Policie České republiky, Policie ČR, práce, benefity, job

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvládneš fyzické testy k Policii České republiky?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.