Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pojeďte si odpočinout! Dopřejte si Wellness den ve Velkých Karlovicích

PR článek

Představte si jeden den, kdy nemáte na práci nic jiného, než odpočívat. Jeden den, kdy se můžete koupat v termálním bazénu, nahřívat se v sauně, spočinout na masáži, po ní si dát něco dobrého k jídlu... Zkrátka pořádně vyčistit hlavu, to vše v přírodě.

Zní to lákavě, že? Přesně takový zážitek naleznete ve vyhlášeném relaxačním centru Wellness Horal ve Velkých Karlovicích, pouhou hodinku od Olomouce nebo od Ostravy. Balíček služeb nazvaný Wellness den pro zdraví tu vytvořili právě pro ty, co si chtějí dopřát víc než „jen“ masáž, ale nemají čas na delší dovolenou.

Wellness den je v nabídce vždy ve všední dny, kdy je v relaxačním centru klidněji, a zahrnuje vše pro důkladný odpočinek.

  • Celodenní pobyt ve Wellness Horal s třemi termálními bazény, fitkem a saunovým světem
  • Exotickou masáž nebo beauty rituál v délce 50 minut
  • Tříchodové wellness menu k obědu ve Valašské hospůdce
  • Čajový a ručníkový servis včetně zapůjčení županu
  • Podívejte se na video, jak to ve Wellness Horal vypadá, přečtěte si o Wellness dnu víc a rezervujte si včas svůj termín.

Wellness Horal: oáza odpočinku v Beskydech

Relaxační centrum Wellness Horal bez nadsázky patří k nejoblíbenějším odpočinkovým destinacím na Moravě. Rozkládá se v areálu známéhokarlovickém hotelu Horal uprostřed krásné přírody Beskyd a má otevřeno denně od 9:30 do 21:30, takže na svůj odpočinek máte opravdu dost času.

Při Wellness dnu si před masáží či beauty procedurou i po ní můžete dle libosti užívat koupání v termálních bazénech se slanou vodou, saunový svět se saunovými rituály, protáhnout tělo ve fitku a podřimovat u šálku čaje na relaxačním lehátku s výhledem do přírody i na venkovních terasách, což je v jarních dnech obzvlášť příjemné. Přímo u bazénu a saun se občerstvíte ve Vital baru, oběd vám naservírují v hotelové restauraci.

A víte, co je nejlepší? Při Wellness dnu můžete kdykoli z wellness centra odejít a zase se vrátit zpět. Odpočinek tak dokonale skloubíte třeba s posezením na hotelové terase, procházkou po okolí nebo dalšími aktivitami. Přímo u hotelu je tenisový kurt, půjčovna elektrokol, bowling nebo Golfové hřiště Horal, kde nabízejí i zábavné lekce pro úplné začátečníky.

Oslavenci za korunu a další tipy z Wellness Horal

Relaxační centrum Wellness Horal stojí za výlet na otočku i při jiných příležitostech. Věděli jste třeba, že:

  • V den narozenin mají oslavenci vstup do Wellness Horal za 1 korunu. Speciální nabídku má Wellness Horal i pro páry v den výročí svatby. Víc se o speciálních akcích dozvíte zde.
  • Ve všední dny platí ve Wellness Horal Tematické dny se zvýhodněnými nabídkami. Například ve středu platí akční výhoda pro seniory, v pátek zase mají děti zvýhodněný vstup za 99 korun.
  • Ve Wellness Horal pořádají až osmkrát denně oblíbené saunové rituály. Žhavou jarní novinkou jsou aroma rituály s vykuřovadly (denně v 17:30).
  • Masáže ve Wellness Horal provádí rodilé masérky z Thajska, Filipín, Bali a Jávy, což je zárukou špičkové kvality.
  • Když se ubytujete v hotelu Horal, máte po celou dobu pobytu volný vstup do Wellness Horal. Využijte to třeba při cenově nejvýhodnějším pobytu Relaxační neděle.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky wellness, Velké Karlovice, rituál, masáž, plavecký bazén, hotel, příroda, Beskydy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pojeďte si odpočinout! Dopřejte si Wellness den ve Velkých Karlovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.