Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Kdo koho venčí? Opilá žena nezvládla vypůjčeného pitbulteriéra

Na konci března byli prostějovští městští policisté přivolání ke kuriózní situaci. Na ulici se pohybovala opilá žena se psem, kterého nedokázala ovládat. Policisté následně zjistili, že psa jí půjčil kamarád, se kterým tu noc popíjela v baru. Následně osmnáctileté slečně policisté naměřili 2,04 promile alkoholu v dechu.

Policisty zavolala skupina mladíků, která se v nočních hodinách pohybovala na Plumlovské ulici. „Žena na mladíky při společné cestě pokřikovala, což se jim nelíbilo. Pánové měli také obavu ze psa, jelikož si dělal co chtěl, a žena ho nedokázala ovládat. Mladíci proto kontaktovali strážníky na lince 156,“ uvedla vedoucí skupiny prevence kriminality prostějovské městské policie Tereza Greplová.

Policisté následně skupinu mladíků a ženu se psem zastihla v prostorách čerpací stanice. Žena s policií ale odmítala mluvit. „Pes ji táhl za sebou a vypadalo to, že venčí on ji místo toho, aby to bylo naopak,“ doplnila Greplová. Policisté nakonec museli použít donucovací prostředky, aby žena s policisty spolupracovala.

Z Prostějova opět začnou jezdit cyklobusy. Jedna linka vede do Drahan a Jedovnice, druhá na Bouzov

O víkendu začnou z Prostějova opět jezdit cyklobusy. Lidé se dostanou do Drahan, Rozstání nebo Badlovce, druhá linka pojede přes Olomouc a Mohelnici na Bouzov. Město za jejich provoz do konce září zaplatí přes 400 tisíc korun. Cyklobusy si v...

„Osmnáctiletá slečna uvedla, že psa venčila kamarádovi, se kterým popíjela v baru a tam má i své veškeré osobní věci,“ vysvětlila Greplová. Při dechové zkoušce naměřili strážníci ženě přes dvě promile alkoholu v dechu.

Kvůli svému jednání je žena podezřelá z přestupku. Ten projedná příslušný správní orgán. Po zapsání celé situace byl policií zkontaktován i majitel psa a svého čtyřnohého přítele si vyzvedl na stanici.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky venčení, Policie, Prostějov, opilá žena, pes, pitbulteriér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdo koho venčí? Opilá žena nezvládla vypůjčeného pitbulteriéra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.