Počasí dnes23 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Ken, Penny a Majky z javornického útulku hledají aktivní majitele

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Kena, Pennyho a Majkyho z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pejsci pro aktivní majitele.

Ken

Kenovi jsou zhruba čtyři roky a ideální by pro něho byla rodinka bez dalších zvířat s bydlením uvnitř v bytě nebo v domě. Ken je velký útěkář, rád šplhá po plotech. Proto není vhodný na zahradu, ale na gauči s vámi bude rád trávit čas. Hodí se k dětem a je vhodný i pro začátečníky, ale aby to byli aktivní lidé.

Penny

oční Penny je ovčáček menšího vzrůstu, vhodný je pro něho byt i dostatečně zabezpečená zahrada. Penny je velmi mazlivý a přítulný a už se nemůže dočkat svého nového pána. Rád s vámi vyrazí na procházky a také si zalenoší na pohovce. Je vhodný k dětem, je to kočičí kamarád a hodí se i k jiným psům. Je dobrý i pro začátečníky, na zahradu nebo do bytu, ale pro aktivní majitele.

Majky

Mladý Majky ve věku sedmi měsíců, velký vzrůstem i srdcem hledá rodinu se zázemím v rodinném domku. Majky potřebuje hodně vyžití, má obrovskou nevydováděnou sílu a energii. Malé děti svou neohrabaností porazí. Hledáme pro něho rodinku, která ho pozitivní metodou dovede k dospělosti. Čeká ho ještě kastrace. Je to kočičí kamarád, je vhodný k jiným psům a je pro aktivní majitele.

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26

HLEDÁME PÁNÍČKA:  Bobík, Laky a Ferda z útulku v Mohelnici jsou hodní pejsci. Vyhlíží nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Bobíka, Lakyho a Ferdu z útulku v Mohelnici na Šumpersku. Vesměs jsou to hodní pejsci, kteří se nechají pomazlit a stanou...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Javorník, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Ken, Penny a Majky z javornického útulku hledají aktivní majitele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.