Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Čím si zpestřit volné dny: Osm tipů na zajímavé akce ve Velkých Karlovicích

PR článek

Co podniknout o jarních víkendech, aniž byste museli cestovat daleko od domova? Udělejte si výlet do jarních Velkých Karlovic. Tamní Resort Valachy chystá řada zajímavých akcí, jejichž návštěvu můžete navíc spojit s odpočinkem ve wellness či procházkou jarní přírodou Beskyd. Co si nenechat ujít?

Etiketa stolování s Ladislavem Špačkem (1. 5.)

Poslední volná místa! Připomeňte si zásady stolování a společenského chování zábavnou formou s mistrem etikety Ladislavem Špačkem přímo u degustační večeře ve Spa hotelu Lanterna.

Tip: Spojte návštěvu této i dalších akcí s ubytováním v Lanterně, abyste si užili také odpočinek v krásném prostředí útulného wellness hotelu, jenž nedávno prošel rekonstrukcí. Více zde.

Pečení frgálů a další kuchařské kurzy (4. a 5. 5.)

Přiučte se kuchařskému a pekařskému řemeslu na kurzech v hotelu Galik pod vedením místních pekařek a kuchařů. Nejbližší termíny, na které jsou volná místa:

  • 4. 5. Příprava borůvkových knedlíků
  • 5. 5. Kurz pečení valašských frgálů

Tip: v létě se v Resortu Valachy konají i Kurzy pečení pizzy (nejen) pro děti. Nejbližší je 1.

Galavečer s Romanem Paulusem (8. 5.)

Legendární michelinský šéfkuchař se opět vrací do Spa hotelu Lanterna. Při degustačním večeru v jeho režii se budou servírovat mj. marinovaný losos v rumu, chřestový krém se smrži, jehněčí hřbet nebo vanilkovo-jahodový cheesecake. Na mimořádnou degustaci zbývají poslední volná místa!

Tip: Rezervujte si rovnou i ubytování, abyste si mohli bez starostí vychutnat sklenku snoubeného vína.

Marek Orko Vácha: Krajina, zrcadlo duše (10. 5.)

Podvečerní setkání se známým knězem a molekulárním biologem. Poslechněte si jeho povídání na téma křesťanství a ochrany přírody. Akce se koná ve Spa hotelu Lanterna.

Pohádková cesta lesem (9. 6.)

Vezměte děti na dobrodružný výlet, při němž se u hotelu Galik potkají s pohádkovými postavami z filmů a večerníčků, budou s nimi plnit zábavné úkoly a v cíli je čeká odměna i doprovodný program.

Degustační večer s vinařstvím Verýsek (15. 6.)

Slavnostní večer k uvedení nového menu zážitkové restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna, jímž hosty provedou šéfkuchař Pavol Pikulák a vinař Tomáš Osička.

Triatlon Valachy man (22. a 23. 6.)

Tradiční triatlonový závod ze série DATART Valachy tour se uskuteční u vodní nádrže Bystřička. Připraveny jsou tři závodní trasy pro dospělé včetně lehčí fitness varianty pro úplné začátečníky, k tomu i závody pro děti a doprovodný program. Více o akcích Valachy tour

Zbigniew Czendlik: Polské krásné, Polsko mé (30. 6.)

Další setkání ve Spa hotelu Lanterna se známým knězem, který má kořeny v Polsku a vedle povídání o své zemi hostům připraví k ochutnání i tradiční polskou polévku žurek.

Další informace o všech akcích najdete v kalendáři akcí Resortu Valachy zde.

Tip navíc: za relaxací a na masáž do Wellness Horal
Součástí Resortu Valachy je i relaxační centrum Wellness Horal, kde si odpočinete v termálních bazénech, v saunovém světě (8x denně se konají i saunové rituály) nebo při exotické masáži. Otevřeno je denně od 9:30 až do 21:30.
TIP: Dopřejte si celý den plný hýčkání s balíčkem Wellness den pro zdraví. Zahrnuje celodenní pobyt ve Wellness Horal (ve všední dny) a k tomu masáž či beauty ošetření a tříchodový oběd v hotelové restauraci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hotel, Velké Karlovice, wellness, Spa, masáž, Ladislav Špaček, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čím si zpestřit volné dny: Osm tipů na zajímavé akce ve Velkých Karlovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.