Počasí dnes22 °C, zítra26 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Policie láká budoucí kolegy novým virtuálním náborovým centrem

PR článek

První virtuální náborové centrum představuje Policie ČR. Nové technologie využije pro oslovení budoucích policistek a policistů.

Virtuální náborové centrum Policie ČR představuje inovativní přístup k náboru nových policistek a policistů, který využívá moderních technologií k efektivnímu sdílení informací a zajištění přívětivého prostředí pro zájemce o službu u Policie ČR. Hlavním tématem, kterému se náborové centrum věnuje, je samotné přijímací řízení. Cílem centra je zefektivnit předávání prvotních informací směrem k uchazečům formou videí, informačních brožur a přímých kontaktů na personální pracovníky. 

PRÁCE U POLICIE ČR
Chcete patřit do našich řad? Chcete pracovat tam, kde to dává smysl? Máte na to? Přijďte to zkusit a staňte se součástí našeho týmu!
Práce 158x jinak

Jedním z hlavních cílů virtuálního náborového centra je rozptýlení obav potenciálních uchazečů z přijímacího řízení k policii. Důkladně připravené informace a podpora ve formě videozáznamů a tréninkových plánů pomáhají zájemcům lépe porozumět procesu přijímacího řízení a odstranit obavy spojené s fyzickými a psychologickými testy.

Virtuální náborové centrum má svého virtuálního průvodce Františka, se kterým se uchazeč přesune do vstupní haly, kde si ho vyslechne a poté se rozhlédne. Návštěvník se může prostředím pohybovat v libovolném pořadí, může si vybrat, jestli půjde první za personalistkou, bojařem, doktorem či psycholožkou.

U personalistky si návštěvník rozklikne menu, ve kterém nalezne informace k tomu, co policie nabízí uchazečům a co požaduje. V sousední dotykové obrazovce je k dispozici panel s často kladenými dotazy. Návštěvník se také může podívat na mapu s kontaktními údaji na všechna náborová pracoviště policie. V menu bojaře se uchazeč dozví tréninkový plán a ukázku cviků prováděných při ověřování fyzické zdatnosti.

Zbývá ještě představit služebního lékaře a vyšetřovnu psychologů. Uchazeč se k nim dostane přes vstupní halu, ve které narazí ještě na skupinku policistů. Jejich menu pak představuje blíže jednotlivé základní policejní služby.  

V rámci rozvoje náborového centra Policie ČR plánuje implementovat nové prvky, jako je například kalkulačka na počítání fyzické zdatnosti a chytrý chatbot, který bude sloužit k poskytování informací a odpovídání na časté dotazy uchazečů.

Policie ČR jako jeden z největších zaměstnavatelů v České republice se průběžně snaží o to, aby byla moderní společností, která je otevřena všem uchazečům napříč celého spektra společnosti.

Už dávno neplatí, že je služba u Policie ČR výhradně doménou mužů, ve svých řadách vítají i ženy a počet policistek se rok od roku zvyšuje - k 1. 1. 2015 bylo 5 937 příslušnic Policie ČR, k 1. 1. 2020 bylo již 6 505 příslušnic Policie ČR a k 1. 1.  je již 7 515 příslušnic policie. Čísla jsou tedy více než vypovídající a je nepochybné, že i pro ženy se Policie ČR stává více atraktivním zaměstnavatelem.

Vítání jsou i příslušníci z řad menšin, kteří jsou českými občany a mají chuť vykonávat nelehkou a náročnou práci, kterou bezpochyby výkon služby příslušníků Policie ČR je. A i tyto kolegy se policii daří získávat. Přijímací zákonná kritéria platí pro každého stejně.

Policie ČR neustále pracuje na tom, jak zlepšit pracovní prostředí svých zaměstnanců, a hlavně příslušnic a příslušníků Policie České republiky, kteří vykonávají náročnou a nelehkou službu ve prospěch občanů České republiky, a to jak možností dalšího dovzdělávání, tak i slaďováním osobního a pracovního života.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, Policie České republiky, nábor, zaměstnání, práce, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie láká budoucí kolegy novým virtuálním náborovým centrem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.