Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete si společně s hokejisty HC Olomouc zkusit fyzické testy k Policii ČR?

PR článek

Proč tentokrát v plecharéně nepůjde o góly, ale o body? Olomoučtí policisté a hokejisté HC Olomouc zvou své fanoušky a širokou veřejnost ve středu 10. 7. 2024 na 09:45 hod. na Zimní stadion v Olomouci (Hynaisova ulice, vstup hlavním vchodem).

Přijďte si společně s hokejisty A-týmu HC Olomouc nezávazně vyzkoušet stejné fyzické testy, jaké musí absolvovat při přijímacím řízení všichni noví policisté a policistky. Máte jedinečnou příležitost si na herní ploše stadionu společně s hokejisty zasportovat, vyfotit se s nimi a získat jejich podpisy. Kdo dorazí v dresu nebo jiném fanouškovském oblečení HC Olomouc, navíc získá od hokejového klubu vstupenku na přípravné utkání zdarma.

Také se můžete vyfotit na silné policejní motorce BMW R 1250 RT, zblízka si prohlédnout výstroj a výzbroj policejních prvosledových hlídek a zastřílet si na laserové střelnici. A když fyzičky splníte, odnesete si kromě dobrého pocitu i cenný bonus v podobě osvědčení s roční platností, díky kterému získáte obrovskou výhodu! Když se během dalších 12 měsíců rozhodnete stát policistou nebo policistkou, budete mít celou jednu třetinu přijímacího řízení úspěšně splněnou a nebudete muset obávané fyzické testy absolvovat znovu.

Fyzické testy se skládají ze 4 disciplín – kliky, celomotorický test, člunkový běh a běh na 1.000 metrů. Pro splnění je nutné dosáhnout v součtu minimálně 36 bodů, zároveň u žádné ze 4 disciplín nesmí být dosaženo méně než 4 body. Přesný popis disciplín a bodová ohodnocení najdete tady:

https://nabor.policie.cz/clanek/pozadujeme-posouzeni-fyzicke-zpusobilosti-uchazece.aspx

Od léta 2023 pravidelně v Olomouci probíhají FYZICKÉ TESTY NA ZKOUŠKU PRO VEŘEJNOST. Jsou určené zejména pro ty, kteří uvažují o práci u policie, ale mají obavy z fyzických testů. Proto jim dáváme možnost si fyzičky vyzkoušet! Nezávazně, nanečisto, bez stresu a nervozity. Například v dubnu 2024 této možnosti využilo 38 zájemců, z nichž 28 splnilo, v květnu 2024 to bylo 21 cvičících, splnilo 17 z nich.

Testy probíhají vždy jednou měsíčně v pátek se začátkem v 9:45 hod. v budově Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje na třídě Kosmonautů 10  v Olomouci. Přihlášení je možné na emailové adrese nabor.olomouc@pcr.cz případně na tel. čísle 702 205 986. S sebou kartičku občanského průkazu, sportovní oblečení do tělocvičny a sportovní oblečení a obutí na běžecký ovál.

Kdo má zájem, může se této zajímavé akce zúčastnit v níže uvedených termínech:

  • 28. června 2024
  • 10. července mimořádně s hokejisty HC Olomouc v plecharéně
  • 23. srpna 2024
  • 27. září 2024
  • 25. října 2024
  • 22. listopadu 2024
  • 13. prosince 2024.

Koho zajímají informace o přijímacím řízení, vše se dozvíte ve virtuálním náborovém centru:

https://virtual.policie.cz/

Kdo se chce některého z termínů fyzických testů na zkoušku zúčastnit, přihlaste se prosím v kontaktním formuláři a vyberte si termín.

Kontaktní formulář pro nábor

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, fyzické testy na zkoušku, fyzické testy nanečisto, fyzické testy pro veřejnost, HC Olomouc, hokej Olomouc, plecharéna, hokej, nábor, fyzičky, osvědčení, práce, job, testy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete si společně s hokejisty HC Olomouc zkusit fyzické testy k Policii ČR?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.