Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Čtvrtek 4. července 2024  |  Svátek má Prokop
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Bruno, Mickey a Zorro z útulku v Olomouci čekají na nový domov. Jde o přátelské psy

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Bruno, Mickey a Zorro z útulku v Olomouci hledají pánečky, kteří pochopí jejich potřeby. Jde o přátelské psy, akorát je potřeba pečlivé vedení.

Bruno

Bruno je asi tři až čtyři roky starý pes, který nejspíš v minulosti nezažil nic pěkného, má totiž strach. Je tedy potřeba počítat s tím, že bude lepší za ním párkrát přijít do útulku, aby si na nového pánečka zvykl a získal jistotu, že mu nechce ublížit. Na vodítku netáhne.

Mickey

Miceky je ještě malé štěně, je to asi dvouměsíční kluk, kříženec teriéra. Hledá domov u pánečka, který zná povahu tohoto plemene a bude mít dostatek času a energie naučit tohoto kluka všem správným psím dovednostem včetně důkladné socializace. Zpočátku se dožadoval společnosti docela hlasitě a téměř celý den.

Zorro

Zorro je zhruba tříletý kříženec německého ovčáka. Hledá k sobě někoho, kdo na něho bude mít dostatek času. Bude s ním něco dělat, protože Zorro vypadá, že rostl jako dříví v lese a moc toho neumí. Jeho veliké minus je, že nesnese vůbec ostatní psy. Nezvládne okolo nich ani projít v klidu. To se bude muset doučit. A další, co by měl nový majitel vědět, je, že Zorro musí dodržovat hypoalergenní stravu.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fredy, Majky a Kena z útulku Javornické čumáčky čekají na nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Fredyho, Majkyho a Kena z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pejsci, kteří novým chovatelům...

Útulek pro psy LOZ ČR Olomouc Neředín
Neředín 726 (areál letiště)
779 00 Olomouc-Neředín
Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybírat nové majitele. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízejí. 
Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Neředíně v Olomouci.
Telefon: 604 307 165
Útulek má i stránky na sociálních sítích

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Bruno, Mickey a Zorro z útulku v Olomouci čekají na nový domov. Jde o přátelské psy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.