Počasí dnes29 °C, zítra30 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fredy, Majky a Kena z útulku Javornické čumáčky čekají na nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Fredyho, Majkyho a Kena z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pejsci, kteří novým chovatelům určitě udělají radost.

Fredy

Chcete-li dát domov pejskovi z útulku, Fredy je pejsek právě pro vás. Je tak akorát, střední velikosti, aktivní kamarád pro velké i malé. Má jen jednu vadu, zpočátku se na něho musí pomalinku, než začne důvěřovat. Fredy se hodí se k dětem, k jiným pejskům, je to kočičí kamarád a je vhodný pro aktivní majitele, ale i pro začátečníky, může být na zahradu i do bytu.

Majky

Mladý sedmiměsíční Majky velký vzrůstem i srdcem hledá rodinu se zázemím v rodinném domku. Majky potřebuje hodně vyžití, má obrovskou nevydováděnou sílu a energii. Malé děti svou neohrabaností porazí. Hledáme pro něho rodinku, která ho pozitivní metodou dovede k dospělosti. Čeká ho ještě kastrace. Majky je kočičí kamarád, hodí se i k jiným psům a může být na zahradu i do bytu. Je vhodný pro aktivní majitele.

Ken

Kenovi jsou zhruba čtyři roky a ideální by pro něho byla rodinka bez dalších zvířat a s bydlením uvnitř v bytě nebo v domě. Ken je velký útěkář, rád šplhá po plotech. Proto není vhodný na zahradu, ale na gauči s vámi bude rád trávit čas. Hodí se k dětem a je vhodný i pro začátečníky.

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26

HLEDÁME PÁNÍČKA: Lexík, Ferda a Baddy z útulku v Mohelnici jsou aktivní pejsci a touží po novém domově

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Lexíka, Ferdu a Baddyho z útulku v Mohelnici na Šumpersku. Vesměs jsou to hodní a aktivní pejsci, kteří milují procházky...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Javorník, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fredy, Majky a Kena z útulku Javornické čumáčky čekají na nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.