Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Úterý 27. srpna 2024  |  Svátek má Otakar
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podpořte chytře a efektivně svoje podnikání se Smart Network

PR článek

Jste podnikatel a hledáte dodavatele, klienty, kolegy, zaměstnance nebo přátele se stejnými hodnotami? Navštivte organizované networkingové setkání v Podnikatelském klubu Smart Network, který působí v Brně, v Praze i ONLINE už přes 11 let a pomohl tisícům podnikatelů.

Ať už s podnikáním začínáte nebo už desítky let vlastníte firmu, Smart Network je ideálním místem pro budování a udržování vztahů, které jsou klíčové pro váš osobní i kariérní růst. Networking není jen o rychlém získání vizitek, ale především o dlouhodobém budování důvěryhodných vztahů, které vám mohou přinést nové příležitosti. Když máte dobrou síť kontaktů, tak už na byznys NIKDY NEJSTE SAMI.

Co je networking?

Networking pro někoho může být stále cizí pojem, ale nebojte, není to nic složitého. Networking je označení pro vytváření vztahů mezi lidmi, vzájemnou výměnu informací a udržování osobních kontaktů vedoucí k vytvoření sítě konexí.

Jak v klubu říkají: Díky tomu rychle najdete to, co zrovna potřebujete, i to, o čem ještě nevíte, že potřebujete. Networking šetří čas, peníze i energii, protože vždy s jistotou víte, na koho se můžete obrátit, ať už půjde o cokoliv z osobního i firemního života. Nacházíte nejen nové klienty, ale i ověřené dodavatele a obchodní partnery. Někdy víc než to, networking je INSPIRACE a ZPĚTNÁ VAZBA.

Různé potřeby, různé akce

Podnikatelský klub Smart Network pořádá několik druhů networkingových setkání. Pro všechny je vhodná růžová MIX AKCE, kde se potkáte s majiteli firem, podnikateli s dlouholetou praxí nebo i se začínajícími živnostníky, kteří vám mohou pomoci jak v profesním, tak osobním životě. Naopak pro účastníky, kteří hledají propojení pouze v rámci firem, obchodní partnerství či zaměstnance, je určena zelená B2B AKCE. Revoluční je fialová FOCUS AKCE, kde potkáte pouze podnikatele ze stejného oboru. Pokud se toužíte něco nového naučit, tak vyrazte na oranžovou EDU AKCI. Jedná se o klasické networkingové setkání, které je obohaceno o 90 minut vzdělávání na různá témata. Majitelé firem s minimálně 10 zaměstnanci se mohou pravidelně potkávat v rámci žlutého CEO KLUBU a radit se s těmi, kteří jsou na stejném nebo vyšším levelu.

Networkingová setkání organizovaná klubem Smart Network můžete navštěvovat každý měsíc v Brně a Praze. Každého čtvrt roku klub pořádá i ONLINE networkingové akce, na které se můžete připojit odkudkoliv. 

Kromě toho Smart Network organizuje workshop, který nabízí praktické dovednosti a znalosti v oblasti networkingu. WORKSHOP: ŘEKNI DO MINUTY VŠE ANEB JAK SPRÁVNĚ DĚLAT NETWORKING vede samotná zakladatelka klubu, networkerka Gabriela Mrkvicová.

Zažijte skutečný networking i vy!

Zaujal vás koncept klubu? Na první akci můžete přijít jako host a zažít networkingové setkání na vlastní kůži. Hlavní výhodou je absence exkluzivity oboru, tedy možnost účasti více podnikatelů ze stejného odvětví, nebo to, že na každé akci je garantován minimální počet 10 účastníků. Více se o fungování klubu můžete dozvědět na jejich YouTube kanále, kde najdete odpovědi na všechny otázky. 

Ohodnoť článek

Štítky byznys, podnikání, networking, kontakty, podnikatelský klub

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podpořte chytře a efektivně svoje podnikání se Smart Network  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.