Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Modernizace jídelní zóny v Šantovce jde do finále. Chystá se slavnostní otevření!

PR článek

Poslední měsíce probíhala v Galerii Šantovka rozsáhlá rekonstrukce jídelní zóny, ta bude nyní, začátkem září dokončena! Plocha se dvojnásobně zvětšila, designově zatraktivnila a přibyly také nové gastro jednotky. Při té příležitosti se uskuteční v neděli 15. září slavností otevření. Připraven je bohatý program, kterého se zúčastní také hvězdy pořadu MasterChef Česko.

„Šantovka je živý projekt, který se neustále vyvíjí. Chceme držet tempo s moderními trendy. Dlouhodobě sledujeme, že po období kovidu chce opět mnoho našich hostů trávit čas obědů či večeří ve společnosti rodiny nebo přátel. Zájem o naši jídelní zónu je dokonce větší než kdy dřív, a proto jsme se rozhodli ji zvětšit, designově vyladit a zpestřit také o další nabídku jídel. Jako první přibyl mezi jednotkami řetězec s indickým jídlem Bombay Express. Již v červnu jsme zde otevřeli UGO Salaterii a po rekonstrukci a přesunu se otevřelo i Fruitisimo. Během září otevřou své jednotky Spaghetti Parmigiano a Costa Coffee,“ říká o modernizaci jídelní zóny ředitelka centra Michaela Mitáčková.

Kapacita se tak rozšířila zhruba o 250 míst k sezení. Foodcourt se dvojnásobně zvětšil, primárně o sezení a relaxační zóny, a nyní má rozlohu cca 1500 m². Novinkou bude i dětský koutek situovaný přímo v gastro zóně. Celkový design je inspirován přírodními motivy, mezi nimiž dominuje dřevo a zeleň. Návrhy změn vytvořila mezinárodní architektonická kancelář Chapman Taylor.

Šantovka se chystá dokončení dlouhodobé rekonstrukce řádně oslavit. Openingové akce se zúčastní např. hvězdy populární soutěže MasterChef Česko – hosté se mohou těšit na vítěze z roku 2020 Romana Stašu a finalistky roku 2023 Terezu Vyhlídalovou a Nikolu Němcovou, jenž bude zároveň moderátorkou akce. Všichni tři předvedou cooking show a dámy se utkají také v kuchařském souboji.

Zájemci se mohou zúčastnit soutěže o nejlepší bagetu ve spolupráci s Bageterií Boulevard či závodu v rychlosti jídla. Malí návštěvníci si mohou užít dětskou dílnu, kde budou zdobit cupcakes a cookies. Chybět nebude ani fotokoutek a hudební doprovod.

„Na neděli 15. září připravujeme i speciální slevovou knížku s kupóny a velmi zajímavými benefity od našich gastro jednotek. Takže neváhejte, v neděli doma nevařte ani nepečte, ale naopak přijďte s celou rodinou na skvělá jídla do Galerie Šantovka a podívat se, jak jsme foodcourt zmodernizovali. Věříme, že se všem bude líbit,“ pozvala veřejnost ředitelka Mitáčková.

Slavnostní otevření proběhne v neděli 15. 9. Více informací a podrobný program najdete ZDE.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Šantovka, jídlo, rekonstrukce, finále, MasterChef Česko, rodina, Costa Coffee, Roman Staša, Bageterie Boulevard, Bombaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Modernizace jídelní zóny v Šantovce jde do finále. Chystá se slavnostní otevření!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.