Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtyři pejsci z útulku v Čechách pod Kosířem vyhlíží nový domov. Mají rádi aktivitu

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Beníka, Lord, Bonaparteho a Amorka z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku. Jde o přátelské pejsky, kteří mají rádi pohyb a aktivitu.

Ben 

Ben je středně velký kříženec ve věku asi 2,5 roku. Beník je velmi milý a přátelský pejsek, který miluje lidi a jejich společnost. Vzhledem ke krátké srsti je vhodný pouze domů, ne na zahradu. Je to atlet a v nepřítomnosti člověka umí zdolávat i dva metry vysoké oplocení, proto bude zásadní podmínkou, pokud nepůjde do bytu, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Beník je velmi učenlivý pejsek, který při správném vedení bude dokonalý a věrný parťák. Vhodný je pro aktivního člověka, který s ním bude podnikat dlouhé procházky, potřebuje unavit tělo, hlavu i duši. Na vodítku chodí pěkně, trošku tahá. Ostatních pejsků si nevšímá a je vhodný k dětem.

Lord

Lordík je představitel Československého vlčáka s průkazem původu narozen 23. ledna 2018. Toto plemeno vzniklo křížením německého ovčáka a karpatského vlka. Lordík je krásný pes, jehož vzhled i ladnost pohybu ovlivnili vlčí předci. Je temperamentní, vytrvalý a aktivní, miluje a potřebuje pohyb. Je odvážný a neohrožený. Po svém původci vlkovi si však uchoval nejen bystré smysly, skvělý orientační smysl a výborný čich, ale také sklon k nedůvěřivosti. Lordík ze začátku potřebuje čas na získání důvěry a aklimatizace v novém prostředí, vzhledem k jeho atletičnosti musí mít dobře zabezpečenou zahradu. Na vodítku chodí pěkně, vůči ostatním psům je dominantní.

Bonaparte

Bonaparte je stafordí kluk ve věku asi  čtyři roky, který má velmi přátelskou povahu. Za kratičkou dobu, co u nás je, už nám ukázal, jaký skvělý atlet je a v nepřítomnosti člověka umí zdolávat dva metry vysoké oplocení, proto bude zásadní podmínkou, pokud nepůjde do bytu, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Na vodítku chodí pěkně, trošku tahá.

Amor

Amorek je německý ovčák velkého vzrůstu ve věku asi šesti roků. Amorek je velmi přátelský a kontaktní pejsek, který je vhodný pro výcvik a různé psí sporty, velmi rád se všemu novému učí. Vhodný je do domu se zahrádkou, kde by mohl volně běhat a hlídat, je dobrý hlídač. Ostatní pejsky nemusí, na vodítku umí pěkně.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Merlin, Oskar a Jago z útulku v Olomouci jsou přátelští pejsci, akorát potřebují vedení

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Merlin, Oskar a Jago z útulku v Olomouci hledají pánečky, kteří je budou mít rádi a pochopí jejich potřeby. Jde o přátelské psy, akorát...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtyři pejsci z útulku v Čechách pod Kosířem vyhlíží nový domov. Mají rádi aktivitu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.