Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Merlin, Oskar a Jago z útulku v Olomouci jsou přátelští pejsci, akorát potřebují vedení

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Merlin, Oskar a Jago z útulku v Olomouci hledají pánečky, kteří je budou mít rádi a pochopí jejich potřeby. Jde o přátelské psy, akorát je potřeba vedení.

Merlin

Merlin je zhruba střední kříženec rok a půl starý, který zatím poznává svět. Ze začátku je k cizím lidem trošku nedůvěřivý, a kdyby jste ho zahnali do kouta, tak neváhá napadnout. Ale jakmile se s někým skamarádí, tak je to neskutečný mazel. Je vhodný spíše k rodinnému domku se zahradou a potřeboval by minimálně nějaký základní výcvik.

Oskar

Oskar je asi pětiletý pes, s lidmi ani se psy nemá problém. Žil si svým životem, kdy byl vícekrát viděn běhat po okolních obcích. Naučil se žít tak trošku volnomyšlenkářsky. Pokud by si ho tedy někdo vybral k domu se zahradou, měl by mít dobré oplocení. 

Jago

Jako je mladý, velice aktivní pes, který rostl jako dříví v lese. Moc toho nejspíše nepoznal. Venku na vodítku dost tahá, ale nic, co by správný přístup a výcvik nespravily. Potřebuje zaměstnat hlavu i tělo. Takže hledá někoho, kdo na něho bude mít spoustu času a bude mít pořádně zabezpečený pozemek. K ostatní psům se ani přes kotec nechová moc přátelsky, doporučená je hypoalergenní strava.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Belinka, Nemesis a Brok z Javorníku jsou opuštění pejsci, kteří budou věrnými přáteli

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Belinku, Nemesis a Broka z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pejsci, kteří novým chovatelům...

Útulek pro psy LOZ ČR Olomouc Neředín
Neředín 726 (areál letiště)
779 00 Olomouc-Neředín
Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybírat nové majitele. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízejí. 
Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Neředíně v Olomouci.
Telefon: 604 307 165
Útulek má i stránky na sociálních sítích

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Merlin, Oskar a Jago z útulku v Olomouci jsou přátelští pejsci, akorát potřebují vedení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.