Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Neděle 20. října 2024  |  Svátek má Vendelín
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už jste o něm slyšeli? V Olomouci se otevřel nový hotel

PR článek

City inn‘ Hotel je nejnovější přírůstek do olomoucké hotelové scény a přináší nejen pohodlné ubytování, ale hlavně skvělé zázemí pro firemní akce a vánoční večírky. Pokud je potřeba najít ideální místo pro oslavu, teambuilding nebo školení, tento hotel nabízí vše potřebné – a ještě něco navíc! Moderní hotel vznikl rekonstrukcí bývalého hotelu Hesperia a poskytuje příjemné zázemí pro každého, kdo hledá pohodlí, kvalitní služby a skvělé jídlo.

Pokoje, kde se každý cítí jako doma

V hotelu se nachází 64 útulných pokojů ve třech variantách – Standard, Superior a Deluxe. Každý z nich je vybaven klimatizací, velkou televizí a vysokorychlostním internetem, takže ať už jde o pracovní pobyt nebo odpočinek, hosté se budou cítit jako doma. Pro první hosty je navíc připraveno parkování zdarma, což je vždy vítané.

Restaurace, kam lze pozvat i přátele

Hotelová restaurace je otevřená nejen pro ubytované hosty, ale také pro veřejnost. Ať už jde o rychlou schůzku nad kávou nebo oběd s přáteli či kolegy, restaurace nabízí příjemné prostředí pro každou příležitost. Pro firemní schůzky je navíc k dispozici soukromý prostor, ideální pro klidná jednání nebo brainstormingy.

Vánoční večírky bez starostí

City inn‘ Hotel je skvělou volbou pro pořádání vánočních večírků. Prostorné konferenční místnosti jsou ideální pro malé i větší akce. Navíc se postarají o všechny detaily, abyste se mohli soustředit jen na to, co je důležité – užít si příjemnou atmosféru a skvělé jídlo. Restaurace připraví menu na míru, které potěší všechny hosty. A pro dokreslení sváteční nálady nabízí možnost živé hudby.

Perfektní místo pro firemní akce a teambuilding

Hotel poskytuje zázemí pro firemní akce a teambuildingy po celý rok. Konferenční prostory jsou vhodné pro školení, workshopy nebo prezentace. Hotelový tým zajistí technické vybavení, občerstvení a další potřeby tak, aby každý mohl naplno využít čas na plánovaný program. Ať už jde o celodenní školení nebo menší teambuilding, je možné vytvořit prostředí přesně podle požadavků.

Skvělá poloha a dostatek parkovacích míst

Hotel se nachází na Brněnské ulici, jen pár minut od centra Olomouce. Dobrá dopravní dostupnost a kapacita 50 parkovacích míst pro osobní auta, 6 pro autobusy a 7 krytých garážových stání zajišťují pohodlné parkování pro všechny hosty. Městská doprava i taxi služby jsou snadno dostupné, což usnadňuje návštěvu města a jeho památek.

Rezervace vánočních večírků a firemních akcí

Nečekejte s plánováním až na poslední chvíli. Rezervace je možná již nyní, aby bylo možné připravit akci přesně podle představ.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky City inn‘ Hotel, hotel, Olomouc, parkování, restaurace, teambuilding

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už jste o něm slyšeli? V Olomouci se otevřel nový hotel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.