Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 19. listopadu 2024  |  Svátek má Alžběta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Víno a lanýže. Zkuste degustační menu v novém Lobster Bistru

PR článek

Vrchol olomoucké podzimní kulinářské sezóny je tady. A u toho byste určitě neměli chybět. Spojení jedné z nejoceňovanějších hub, aromatických bílých I černých lanýžů, s delikátními surovinami z Apeninského poloostrova vám přinese neopakovatelné zážitky. Pětichodové degustační menu Víno a lanýže podáváme již 22. listopadu v Lobster Bistru (bývalé Bistro Helen).

Objevte nečekané kombinace aromatického lanýže třeba s masem, rybou, hřiby, kaštany, špenátem, lardem nebo zmrzlinou. Degustační menu vás potěší kvalitou podávaných jídel, rukopisem zkušeného Toma Juříka i nápady naší nové posily – šéfkuchaře bistra Robina Kunce.

O vinný doprovod se postará prestižní společnost Flemming‘s Wine, specialista na přírodní vína z Itálie. Flemmimg Laugesen pracuje s naturálními vímy vice než čtvrstoletí. On a jeho tým znají osobně všechny vinaře, jejichž jedinečné produkty dodávají do gastronomie. Pro lanýžové menu připravili výběr, který vám přinese neopakovatelné zážitky.

Podrobné menu a objednávku stolů najdete na smsticket.cz/vstupenky/49341-lanyzove-degustacni-menu-lobster-bistro-olomouc.

Ohodnoť článek

Štítky Itálie, maso, ryby, Lobster, bistro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víno a lanýže. Zkuste degustační menu v novém Lobster Bistru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.