Počasí dnes25 °C, zítra30 °C
Pondělí 19. srpna 2024  |  Svátek má Ludvík
Bez reklam

Kočka se zasekla v motoru auta, ven jí pomohli až hasiči

Velice netradiční zásah s dobrým koncem za sebou mají profesionální hasiči, kteří byli přivoláni k vyproštění zaseknuté kočky v motoru osobního auta.

Kočku objevil v motoru svého auta řidič ve čtvrtek 5. dubna po půl sedmé večer na ulici Svépomoc v Přerově. Řidič po nastartování motoru uslyšel hlasité kňourání, které vycházelo z přední části jeho vozu.

Když otevřel kapotu, uviděl v motorové části bezradnou a již patrně vysílenou kočku hlasitě žadonící o pomoc. Jelikož ji sám do bezpečí dostat nedokázal, zavolal na linku 112.

„Hasiči po svém příjezdu odstranili kryt motoru a sací potrubí a za chvíli se jim podařilo šetrným způsobem bez nutných razantních postupů či poškození technologie unavené zvíře vytáhnout,“ vysvětlil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Podobné zásahy podle Hošáka dávají hasičským týmům novou energii pro další náročné zásahy, zejména pak pro ty, které nekončí dobře.

Foto HZSOL

Štítky hasiči, kočka, záchrana, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kočka se zasekla v motoru auta, ven jí pomohli až hasiči  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.