Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Láska k hudbě, jídlu i dobré zábavě, to byla letošní Májová slavnost v Olomouci

Ve znamení krásného slunečného počasí, ale taky lásky, a to především k dobré zábavě, se nesla letošní Májová slavnost, která proběhla v areálu Korunní pevnůstky v Olomouci v úterý 1. května. Sluníčko ve spojení s bohatým programem pro děti i dospělé vykouzlily úsměv na tváři tisícům spokojených návštěvníků.

„Je to nádhera, to počasí, program, všechny ty atrakce. A vůbec, moct si sednout tady do trávy s něčím dobrým na chuť a poslouchat naše oblíbené písničky od Olgy Lounové, děti se zatím vydovádí, to je prostě 1. máj podle našeho gusta,” těší se z akce návštěvnice Lenka, pro kterou jsou Májová slavnost, ale taky Pálení čarodějnic, které se na Korunní pevnůstce konalo o den dříve, každoroční tradicí.

Kromě talentované herečky, zpěvačky a závodnice rally Olgy Lounové, se kterou si na pódiu zazpívalo hit Láska v housce i několik dětí, vystoupila v rámci nabitého programu také kapela Všichni svatí, dále pak talent Radia Haná 2017 Milo a užít jste si mohli i ty největší hity Karla Gotta, a to díky Revivalu Jana Mlčocha. U srdíčka pak zahřály také koncerty Kapely Dětského domova Olomouc či dětského pěveckého sboru Music Bodo. A chybět nemohly ani dětmi milované zpívánky strýčka Líčka.

Součástí programu byla také oblíbená vystoupení sokolníků z hradu Sovince a protože se slavil lásky čas, připravena byla i rozkvetlá slavobrána, pod níž jste se mohli třeba se svou drahou polovičkou políbit, nechat se zvěčnit a odnést si z akce krásnou památeční fotografii. A nouze nebyla ani o atrakce a bohaté občerstvení. „Stejně jako loni, i letos bylo naším přáním, abychom co nejlepším programem pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi oslavili 1. máj a maximálně si ho užili, k čemuž je samozřejmě potřeba i to hezké počasí, a to nám letos prostě přálo. Zároveň jsme tu měli Olgu a spoustu dalších výborných hudebníků a účinkujících, kteří u publika slavili úspěch, což nás moc těší,” dodává za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.

Všechny fotky z letošního ročníku Májové slavnosti najdete již brzy na www.majovaslavnost.cz a na www.facebook.com/majovaslavnostolomouc, kde můžete sledovat také aktuality a vyhlížet společně s námi už teď další ročník.

Tisková zpráva

Štítky kultura, Májová slavnost, akce, Olomouc, slavnost, zábava, Olga Lounová, hudba, jídlo, Pálení čarodějnic, Karel Gott, Jan Mlčoch, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Láska k hudbě, jídlu i dobré zábavě, to byla letošní Májová slavnost v Olomouci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.