Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do konce roku je program ve Vaultu 42 nabitý. Přijede Pavlína Louženská i lidi z Demagoga

PR článek

V olomouckém coworkingovém centru Vault 42 v areálu Podkovy na Koželužské ulici to až do konce roku žije. Program přednášek, workshopů a setkání je nabitý k prasknutí. Tady je výběr toho nejzajímavějšího.

Už v úterý 21. listopadu se koná workshop s Lukášem Dadejem, specialistou na sociální sítě, hlavně pak na Facebook. Právě o tom, jak ovládnout Facebook jako marketingový nástroj, bude celodenní workshop Vánoce ve Facebook reklamě 2017. Více zde.

24. listopadu můžete přijít na v pořadí už čtvrtý brunch. Na něm se můžete setkat se zajímavými lidmi, pobavit se o své práci či volném čase a navázat nové kontakty. Vstupenkou je samotné přispění něčím dobrým na brunchový stůl. Více zde.

29. listopadu čeká Vault 42 jedna z nejlepších přednášek v historii centra. Přijede Pavlína Louženská, která má v agentuře 2FRESH na starosti tým, který se věnuje inovacím a produktům. Do podvědomí mnoha lidí v oboru vstoupila jako marketingová ředitelka ZOOTu nebo ještě předtím H1 marketing v online obchodě s módou ZOOT. Založila skupinu #HolkyzMarketingu, která dnes má přes šest tisíc aktivních členek. Je členkou správní rady Transparency International. Více zde.

7. prosince si můžete (opět) vykoušet virtuální realitu a rovnou si v ní i zasoutěžit. Ve Vault 42 se totiž koná třetí Virtual reality turnaj, ve kterém se soupeří o cennou Vault Trophy. Tentokrát se hráči utkají v tématickém Chrismas Massacre. Více zde.

Zastáváte názor že ověřené informace jsou nad zlato? 8. prosince si přijďte poslechnout, jak v Demagog.CZ ověřují výroky našich politiků. Postupy ověřování faktických tvrzení a zpracovávání analytických výstupů vám přiblíží vedoucí projektu Demagog.cz Jan Tvrdoň. Více zde.

Kompletní program naleznete na stránkách Vaultu 42.

 

Autoři

Štítky Pavlína Louženská, Facebook, Zoot, Vánoce, Transparency International

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do konce roku je program ve Vaultu 42 nabitý. Přijede Pavlína Louženská i lidi z Demagoga  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.