Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

V přerovské nemocnici bude první hodina parkování zdarma. Přibylo i parkovacích míst

Za parkování v přerovské nemocnici zaplatí pacienti a návštěvníci o něco méně než v minulosti. Od nynějška bude první celá hodina úplně zdarma, za každou další lidé zaplatí dvacet korun jako doposud. Přímo v areálu nemocnice je rovněž k dispozici několik nových parkovacích ploch.

Pacienti budou moci v přerovské nemocnici zaparkovat blíže pohotovosti nebo třeba porodnice. "Potřebu parkování co nejblíže oddělením a ambulancím nejintenzivněji vnímáme u hůře mobilních osob, samozřejmě ale kratší cestu k lékaři uvítají i maminky s malými dětmi nebo lidé s bolestmi či úrazy," sdělil Štefan Repovský, náměstek pro léčebně preventivní péči Nemocnice AGEL Přerov.

Šternberk má novou internu. Pacientům budou sloužit pokoje hotelového typu s klimatizací

Zbrusu nový pavilon interny začne již na konci letošního léta sloužit pacientům ve šternberské nemocnici. Stavba trvala třicet měsíců, budova má moderní ambulantní prostory, pokoje hotelového typu, ve kterých nechybí klimatizace, vlastní sociální...

První hodinu parkování mají motoristé od nynějška zdarma, za každou další hodinu pak zaplatí stejně jako v minulosti 20 korun. K parkování mohou pacienti a návštěvníci využít jak loni vybudované parkoviště u budovy interny, tak nově například parkovací plochu u chirurgického urgentního příjmu, pohotovostní služby a pavilonu péče o matku a dítě.

"Tyto lokality byly vybrány cíleně s ohledem na cílovou skupinu lidí s akutními poraněními a maminky s dětmi či těhotné ženy. Parkovací místa, která zde využíval personál, byla nově uvolněna výhradně pacientům. Zaměstnancům jsme naopak vyhradili větší část parkoviště u budovy interny," popsal v tiskové zprávě Repovský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Agel

Štítky parkování, nemocnice, zdarma, cena, Agel, Přerov, pacient

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V přerovské nemocnici bude první hodina parkování zdarma. Přibylo i parkovacích míst  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.