Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V Prostějově mohou lidé s oslabenou imunitou nebo po covidu využít infuze vitamínů a minerálů

Pro lidi s oslabeným organismem, postcovidovým syndromem nebo chronickými záněty prostějovská nemocnice nabízí infuze vitamínů či minerálů pro zlepšení zdraví. Nemocnice nabízí šest druhů terapií, které stojí mezi 990 až 1990 korunami.

Po infuzích vitamínů či minerálů byla poptávka, jsou určeny pacientům s oslabeným organismem, s postcovidovým syndromem, ale třeba i lidem s chronickými záněty nebo se speciálními stravovacími návyky, jako jsou vegani či celiaci.

"Smyslem infuzní terapie je dodat organismu veškeré potřebné minerály, vitamíny či jiné prvky, které potřebuje pro optimální fungování. Terapie může být využita jako prevence, ale především ji vyhledávají lidé, kteří již pociťují oslabení organismu či imunity, procházejí nějakou léčbou nebo mají nedostatek některých živin například v důsledku speciálního stravovacího režimu," vysvětlil náměstek pro léčebně preventivní péči Nemocnice AGEL Prostějov Jiří Kubačák.

Infuzní terapie probíhá přímo do žíly a pomáhá například lidem s bolestivými stavy, migrénami, hučením v uších, bolestmi páteře, poruchami paměti či závratěmi. Je vhodná také pro ty, kteří jsou dlouhodobě vystavováni stresu či psychické zátěži, trpí opakovanými infekcemi, alergiemi nebo postcovidovým syndromem. Roztoky mohou obsahovat i hydratační a jiné složky.

V nemocnici v Jeseníku pomůže ženám u porodu zvládat bolest a kontrakce bylinné napařování

Nastávajícím maminkám pomůže v jesenické nemocnici zvládat bolest a kontrakce u porodu nová metoda, která spočívá v bylinném napařování porodních cest. Tato technika využívající účinků termoterapie, hydroterapie, fytoterapie a aromaterapie...

Prostějovská nemocnice nabízí šest druhů infuzní terapie, které jsou zaměřeny na posílení imunity a doplnění vitaminu C, multivitaminovou podporu, regeneraci nervové tkáně, doplnění vitaminu B12 zejména pro vegetariány, vegany či celiaky a také na posílení organismu po prodělání onemocnění covid-19.

"Aplikace probíhá pod dohledem zkušeného zdravotnického pracovníka v pohodlných křeslech. Délka terapie je přibližně 30 až 60 minut, ihned po jejím skončení může člověk pokračovat v jakékoliv činnosti bez omezení," dodal v tiskové zprávě Kubačák. Infuze stojí od 990 do 1990 korun.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Agel

Štítky infuze, vitamíny, minerály, terapie, nemocnice, covid, psotcovidový syndrom, Prostějov, Agel, minerál, organismus, imunita, AGEL Středomoravská nemocniční a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Prostějově mohou lidé s oslabenou imunitou nebo po covidu využít infuze vitamínů a minerálů  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.