Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Nová ambulance v jesenické nemocnici. Od začátku roku tam funguje neurologie

Od Nového roku má jesenická nemocnice novou neurologickou ambulanci. Funguje každý všední den a je určena pouze pro dospělé pacienty.

Provoz ambulance zajišťuje Kateřina Pitrochová společně se sestrou Miroslavou Šilcovou. Kateřina Pitrochová působila 9 let jako neuroložka ve Vojenské nemocnici Brno. Tam pracovala na lůžkovém oddělení, JIP a v ostatních neurologických ambulancích. „Jedná se o všeobecnou neurologickou ambulanci určenou pouze pro dospělé pacienty,“ vysvětlila účel nového pracoviště v jesenické nemocnici lékařka.

Na vyšetření je možné se objednat na čísle 584 458 322 mezi 7 a 10 hodinou ráno. Je k tomu samozřejmě zapotřebí doporučení od praktického lékaře. „Ambulance se nachází v přízemí budovy Medicentra, v pavilonu D,“ dodala mluvčí společnosti AGEL Gabriela Lefenda.

Jesenická nemocnice AGEL je jediným poskytovatelem akutní lůžkové péče v Jesenickém regionu. Poskytuje služby ve všech základních lékařských oborech.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Nemocnice AGEL Jeseník

Štítky nemocnice Jeseník, AGEL, ambulance, neurologie, nová, Kateřina Pitrochová

Nová ambulance v jesenické nemocnici. Od začátku roku tam funguje neurologie  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.