Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Dnešní tip na polední menu: Kuřecí stehýnko na paprice s máslovými noky

V toto pošmourné páteční dopoledne si Olomoucká Drbna zašla na oběd do Denisovy Šest, kde se dnes podává tradiční jídlo s neobyčejnou chutí, a to kuřečí stehýnko na paprice a másové noky. A na úvod můžete začít třeba zelňačkou s klobásou...

Co: Kuřecí stehno na paprice s máslovými noky

POLÉVKA: Zelňačka s klobásou
HLAVNÍ CHOD: Kuřecí stehýnko na paprice s máslovými noky
DEZERT: Jablečný koláč s rozinkami, ořechy a drobenkou

Kdy: 11:00 - 15:00

Kde: Denisova Šest

Dnes pro vás vaše Olomoucká Drbna vybrala tradiční jídlo v podobě kuřecího stehýnka na paprice, které se podává v Denisově Šest, restauraci v samotném centru Olomouce.

Jako první dostanete na stůl jednu z polévek, které se dnes v restauraci podávají. Olomoucká Drbna si vybrala zelňačku s klobásou, a rozhodně něudělala špatné rozhodnutí. Klobásy je v polévce hodně, je příjemně kyselá a krásně se hodí k hlavnímu chodu.

Hlavní chod, kuřecí stehno na paprice s máslovými noky je dobrou volbou v případě, že si zase jednou chcete vyzkoušet, jaké je to ochutnat klasiku. A Olomoucká Drbna musí přiznat, že i klasickou kuchyni umí v domáckém prostředí Denisovy Šest náramně!

Jako dezert nám byl doporučen jablečný koláč s rozinkami, ořechy a navíc posypán drobenkou, což se nám náramně zamlouvalo a po ochutnání můžeme též jednoznačně doporučit.

Mimo tipu dne Olomoucké Drbny si můžete v restauraci Denisova Šest dnes dát například bramborový krém s parmazánem nebo žampionový krém, z hlavních chodů pak švestkové knedlíky sypané perníkem a cukrem nebo špikované krůtí maso na mrkvi s bramborovou kaší. K pití vám obsluha nabídne například domácí zázvorou limonádu nebo čepované pivo Bernard.

Dobrou chuť!

Autoři

Štítky paprika, noky, hlavní chod, restaurace, Drbna.cz, zelňačka, ořechy, rozinka, koláč, drobenka, polévka, Bernard

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnešní tip na polední menu: Kuřecí stehýnko na paprice s máslovými noky  |  Život & styl  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.