Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Video: Otec natáčel po šestnáct let svou dceru, vzniklo unikátní časosběrné video

Každý týden zapnul Frans Hofmeester svou kameru a před ní postavil svou dceru Lotte. Každý týden natočil několikasekundové video. Teď, když je Lotte šestnáct let, vypustil na internet impozantní časosběrný dokument, na němž Lotte ve čtyřech a půl minutách doslova vyroste divákovi před očima.

Nizozemec Frans Hofmeester natočil do Lottiných šestnácti let přes 12 tisíc minut záznamu, aby vzniklo čtyři a půl minuty dlouhé video, které dokumentuje, jak se Lotte za šestnáct let změnila. Jeho dcera se narodila 28. října 1999, od té chvíle začal Frans vytvářet unikátní video, které prvně vidělo světlo světa před dvěma lety, když měla Lotte čtrnáct. Mělo obrovský úspěch, stalo se celosvětovou senzací.

Frans však dále pokračoval v natáčení své dcery a před pár dny vydal druhý díl časosběrného videa, který mapuje šestnáct let mladé Lotte. Dal jí ho jako dárek k jejím šestnáctým narozeninám.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Video: Otec natáčel po šestnáct let svou dceru, vzniklo unikátní časosběrné video  |  Život & styl  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.