Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Opilý muž bez řidičáku naboural dvě auta, pak se ještě pokusil ujet

Včera večer ve Velké Bystřici usedl silně podnapilý muž za volant vozu své přítelkyně a naboural dva zaparkované vozy. Pak se pokusil z místa ujet.

Včera kolem 19 hodiny na ulici Nádražní ve Velké Bystřici řídil vozidlo značky Škoda Felicia třiatřicetiletý muž. Při jízdě po přímém úseku silnice, ve směru jízdy k ulici ČSA přejel s vozidlem do protisměru, kde narazil do přední části zaparkovaného vozidla stejné značky, které bylo po nárazu odhozeno vzad a tažným zařízení pak narazilo do přední části dalšího vozidla, tentokrát značky Škoda Fabia.  Řidič s vozidlem po nárazu z místa nehody ujel bez zastavení.

Vozidlo odstavil kousek dál na stejné ulici. Přivolaní policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, při které nadýchal 3,1 promile alkoholu v dechu. Zřejmě pod vlivem alkoholu řidič také zapomněl, že nevlastní řidičské oprávnění a vozidlo, které patří jeho přítelkyni, použil bez jejího vědomí. Ke zranění osob při této akční jízdě nedošlo.

Hmotná škoda byla celkem vyčíslena na 40 tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů neoprávněné užívání cizí věci a ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až dva roky ve vězení.

Zdroj: PČR

 

Štítky Velká Bystřice, České aerolinie, Škoda Felicia, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž bez řidičáku naboural dvě auta, pak se ještě pokusil ujet  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.