Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Středa 24. července 2024  |  Svátek má Kristýna
Bez reklam

Opilci si hráli na kytičkovou válku, kytky trhali z květináčů a házeli je na auta

Na Voskovcově ulici v Olomouci létaly vzduchem čerstvě vytrhané kytky. Dva opilí mladíci postupně vytrhávali květinovou výzdobu před restaurací a házeli je na projíždějící auta.

Od nedělního odpoledne jsou podezřelí z výtržnictví dva mladí muži ve věku čtyřiadvacet let, přičemž jeden je z Olomouce, druhý z Bruntálu. V neděli kolem 16 hodiny trávili čas před restaurací ve Voskovcově ulici a čas si krátili vytrháváním kytičkové výzdoby před restaurací.

V silně podnapilém stavu převrátili dva květináče a z dalších pak trhali rostliny a házeli je na projíždějící vozidla. Přivolaní policisté provedli u obou orientační dechovou zkoušku, při které nadýchali 3,08 a 3,21‰ alkoholu v dechu. Mladíka z Bruntálu pak pro jeho agresivní chování převezli k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici. Škoda nebyla vyčíslena. Za jejich jednání oběma nyní hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Autoři

Štítky restaurace, Olomouc, Bruntál, květiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilci si hráli na kytičkovou válku, kytky trhali z květináčů a házeli je na auta  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.