Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Policie řeší kuriózní sousedský spor. Žena nařkla souseda, že jí podsouvá pod plotem kameny na její pozemek

Policie v těchto dnech vyšetřuje kuriózní případ údajného sousedského sporu v obci na Prostějovsku. Žena svého souseda nahlásila policii poté, co jí měl opakovaně podsouvat pod plotem kameny a cihly na její pozemek.

„ Věc policistům oznámila majitelka zahrady, která se domnívá, že kameny a cihly umístěné sousedem pod plotem stále více přesahují do jejího pozemku. To má způsobovat právě soused s úmyslem ženě uškodit. Dle jejího tvrzení si v minulosti dokonce měla o kameny nerovnoměrně umístěné pod plotem a zasahující na její pozemek zničit travní sekačku. Žena se také domnívá, že soused neoprávněně vstupuje na její pozemek, přičemž mělo dojít také k poškození porostu květin," popsal policejní mluvčí František Kořínek.

Složitý případ sousedských sporů se pokusí rozplést policisté obvodního oddělení Prostějov. V případě prokázání schválnosti muži za přestupek proti občanskému soužití hrozí pokuta až 20 tisíc korun.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kámen, soused, spor, policie, pokuta, pozemek, okres Prostějov, František Kořínek, Prostějov

Policie řeší kuriózní sousedský spor. Žena nařkla souseda, že jí podsouvá pod plotem kameny na její pozemek  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.