Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Před devíti lety zmizel na Přerovsku dvaadvacetiletý mladík. Policie hledá nové stopy

Už devět let uplynulo od chvíle, kdy se na Přerovsku ztratil Milan Šimčík. Svědci ho naposledy viděli v obci Nahošovice, kde před půlnocí nasedl na modré kolo značky Lady a odjel směrem na Dřevohostice. Policie nyní žádá veřejnost, zda si nevzpomene na nějaké nové okolnosti celého případu.

Milan Šimčík se ztratil na začátku března v roce 2013. Pátrání bylo vyhlášeno 11. března, kdy jeho rodina oznámila, že se nevrátil domů. "Naposledy byl viděn svými kamarády dne 9. března 2013 v obci Nahošovice v čase 23:45, kdy sedl na modré kolo značky Lady a odjel směrem na Dřevohostice," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

V té době měl na sobě černou zimní bundu s límečkem a s vyobrazeným písmenem E na podšívce, tmavě modré rifle, na stehně vytržené a sešité do písmene L s červeným páskem. Na nohou měl obuté nízké šněrovací kožené boty s kovovými cvočky po stranách. U sebe měl černý batoh s jedním popruhem přes rameno a obrazcem žluté, červené a zelené barvy. Od okamžiku, kdy nasedl na kolo, nedal o sobě vědět a nikdo o něm nemá žádné zprávy.

"V souvislosti s jeho zmizením se provádělo a stále se provádí šetření a zjišťují se další okolnosti, které by nám mohly pomoci s jeho nalezením. Doposud zjištěné skutečnosti nasvědčují tomu, že se mohl stát obětí některého z násilných trestných činů proti životu a zdraví," sdělila mluvčí policie. Za pár dní by Milan Šimčík oslavil narozeniny, narodil se 23. března 1991.

Policie našla kousek od Nahošovic čepici

Při pátrání po pohřešovaném policie 11. března našla asi 500 metrů za značkou obce Nahošovice po pravé straně od silnice směrem na Dřevohostice na poli mladíkovu pletenou modrou čepici se vzorem, kterou měl na hlavě a která byla špinavá od hlíny.

Jízdní kolo našel již o den dříve kolem druhé hodiny ranní v příkopu po levé straně silnice náhodný kolemjdoucí, který ho odvezl a později předal vyšetřovatelům.

Tehdy dvaadvacetiletý mladík měl hubenou postavu, výšku 180 centimetrů a váhu okolo 70 kilogramů. Vlasy měl hnědé, rovné a středně dlouhé s pěšinkou česanou na pravou stranu. Barvu očí měl stejnou jako barvu vlasů.

"Služba kriminální policie a vyšetřování územního odboru Přerov se obrací na občany, pokud by si v souvislosti s uvedeným případem vzpomněli na nějaké nové okolnosti nebo nám v minulosti z nějakého důvodu záměrně nesdělili nebo zatajili informace týkající se zmizení pohřešovaného Milana Šimčíka, aby nás kontaktovali na bezplatné lince 158 nebo mezi 7:00 a 15:00 na telefonu pátrací skupiny 974 778 336 – 337. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí policie Miluše Zajícová.

VIDEO: Ve vlaku chtěl zaujmout obnaženým penisem. Nyní po muži pátrá policie

Ve večerním vlaku z Nezamyslic do Přerova předváděl svůj pohlavní orgán neznámý muž, po němž nyní pátrají policisté. S objasněním případu by mohla pomoct i veřejnost, k dispozici jsou kamerové záznamy z přerovského podchodu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, Milan Šimčík, pohřešovaný, březen 2013, policie, výzva, veřejnost, Přerov, okres Přerov, Nahošovice, Dřevohostice, Lada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Před devíti lety zmizel na Přerovsku dvaadvacetiletý mladík. Policie hledá nové stopy  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.