Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Na mol opilý mladík naboural s BMW do přístřešku, v autě vezl tři lidi

S více než třemi promile alkoholu v organismu sedl za volant vozu BMW třiadvacetiletý mladík a v autě navíc nejel sám, vezl i tři další spolucestující. Jízda skončila v Zábřehu na Šumpersku nárazem do přístřešku na popelnice a následnou kontrolou ze strany policistů, kteří budou případ dál vyšetřovat jako trestný čin.

Mohutný výbuch zábavní pyrotechniky zničil v Pňovicích kapotu auta, přední sklo a okna v okolí

Zaparkovanou fabii a sklo v oknech v okolí poškodil výbuch zábavní pyrotechniky, kterou v noci odpálil neznámý vandal v Pňovicích na Olomoucku. Auto má zdemolovanou kapotu a rozbité přední sklo. Škoda je přes třicet tisíc korun, pachateli hrozí...

Škodou přes 40 tisíc korun skončila ve středu odpoledne nehoda vozu BMW, jehož řidič naboural při vyjíždění ze slepé části ulice B. Němcové v Zábřehu do přístřešku na popelnice. Hodnoty na policejním alkohol testeru poukázaly na příčinu nezvládnutého řízení a havárie. „U řidiče byla provedena dechová zkouška s pozitivními výsledky a to 3,59; 3,22 a 3,13 promile. S naměřenými hodnotami třiadvacetiletý muž souhlasil,“ informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

S mladíkem jeli v autě i další tři lidé, podle Zajícové ale ke zranění osob při nehodě nedošlo. „Hmotná škoda na vozidle byla předběžně stanovena na čtyřicet tisíc korun a na přístřešku dva tisíce korun. Následně byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela policistka.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, nehoda, alkohol, ohrožení pod vlivem návykové látky, dopravní nehoda, Zábřeh, Policie ČR, Olomoucký kraj

Na mol opilý mladík naboural s BMW do přístřešku, v autě vezl tři lidi  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.